.

.

Кутия-органайзер за съхранение на организаторът Happyyami колие бижута 10 бр. подаръчни кутии за бижута пръстени медальони колиета годишнини и рождени дни, сватби (чере?

Кутия-органайзер за съхранение на организаторът Happyyami колие бижута 10 бр. подаръчни кутии за бижута пръстени медальони

Оценка на посетителите:

BGN 1.00
Брой продукти
Налично за поръчка

Подаръчни кутии за бижута, преносими за носене, практичен калъф за ежедневните неща, като огърлица, пръстени, обеци, ключове, обтегач и т.н., Подаръчни кутии за бижута предпазват вашите вещи от прах и надраскване и лесно се отварят.Подаръчни кутии за бижута, вътрешната част на които е пълен с губчатым материал, осигуряват безопасността на вашите бижута.Подаръчни кутии за бижута тънък занаятчийското производство, също са служили подарък кутия за съхранение на малки предмети.Подарък кутия за бижута е модерна и изискана хартиена кутия, създадена за съхранение на вашите бижута.Подаръчни кутии за бижута, преносими за носене, практичен калъф за ежедневните неща, като огърлица, пръстени, обеци, ключове, обтегач и т.н., Подаръчни кутии за бижута предпазват вашите вещи от прах и надраскване и лесно се отварят.Подаръчни кутии за бижута, вътрешната част на които е пълен с губчатым материал, осигуряват безопасността на вашите бижута.Подаръчни кутии за бижута тънък занаятчийското производство, също са служили подарък кутия за съхранение на малки предмети.Подарък кутия за бижута е модерна и изискана хартиена кутия, създадена за съхранение на вашите бижута.Описаниесвяжите и преподнесите своите орнаменти стилен и елегантен начин.Този комплект ще се превърне в идеален подарък кутия за нея, за него или за член на семейството, приятел или колега!Особенностицвет : Черен.Материал : Хартия. Размер : около 9,1x6,8x2,7 виж Опаковката, включваща 10 бр. бижута подарък кутии за Пръстени, суспензии, колиета, юбилеи, Сватби, рожденни дни (черен).

Основни характеристики

Подобни продукти в категория