.

.

Бордо и черен Абитуриентски бижута, Бижута за бала клас 2023 г. - Венец от лилави балони с банер Поздравявам с пускането, Балони балони за дипломиране през 2023 г.

Бордо и черен Абитуриентски бижута, Бижута за бала клас 2023 г. - Венец от лилави балони с банер Поздравявам с пускането,

Оценка на посетителите:

BGN 4.79
Брой продукти
Налично за поръчка

Бижута за Бала 2023 година : Ще получите 37 бр. латексови балони 12 инча (11 х черни, 16 х лилаво, 10 х сребрист), 27 бр. латексови балони 5 инча (16 х лилаво и 11 х черни), 1 х черен балон от фолио с номер 2023 32 инча, 1 х златен банер с поздравления, 1 ролка лента и 1 ролка самозалепваща точка.Набор от гирлянди от лилави балони : набор от бижута за бала 2023 г. съдържа латексови балони три различни цвята и два различни размери.Поставете балони в лентата за балони и виси балони по своята форма, можете да поставите малки балони в периода между големи балони.След известно време си венец от балони ще изглежда по-цельно, вие ще получите необичаен на фона на партито.Широко приложение : Тези бордо и черен абитуриентски бижута 2023 година са идеални за декорация за абитуриентски партита 2023 година в университета, гимназията, прогимназията, тематични партита 2023 г., тематични партита "Поздравявам възпитаници", украсете тази парти у дома, в училище или където и да било в като фон за фотобудки и създайте незабравими спомени.Като помпане на балони балони : Черни балони балони "2023" не трябва да се пълни с хелий и лигавене в полет, просто леко ги надуйте въздух, и те ще бъдат страхотно изглеждат, когато ги затвори или прикрепете на стената за декорация за абитуриентски бал.Сервизно обслужване : Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро, за да ви помогне да реши проблема.Пратката включва : 37 х латексови балони - 12 инча 27 х латексови балони - 5-инчов 1 х поздравительный банер grad 1x2023 фольгированный балон-32 инча (без хелий) 1 х лента за балони 1 x лепило гледна Топли съвети : 1. Децата трябва да използват тези балони под надзора на възрастни. 2. Моля, не се надувайте тези топки са твърде много, за да те не избухна, 80-90%- това е нормално. 3. Дръжте тези балони далеч от посочения предмети и избягвайте излагането на пряка слънчева светлина. 4. Моля, оставяйте малки разлики в цвета се дължи на различни монитори и осветление по време на снимане. 5. Моля се допуска малки грешки в размер от ръчно измерване. 6. Тъй като балони, само че произведени, така че да бъде лек мирис на латекс, сложи ги в проветрено място за 1-2 дни, и те ще станат по-добре.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория