.

.

n/a Изделия От Смола, Скулптура, Подарък, Сладък Малък Балон, Куче, Аксесоари За Парти, Декорация за Дома, Работния Плот, Украса За Торта, Десерт 9 * 3.5 * 7.5 см (Цвят: черен)

n/a Изделия От Смола, Скулптура, Подарък, Сладък Малък Балон, Куче, Аксесоари За Парти, Декорация за Дома, Работния Плот,

Оценка на посетителите:

BGN 3.33
Брой продукти
Налично за поръчка

Материал : Изработен от смола, той е здрав и безопасен за използване.Изискан външен вид : с очарователен външен вид във формата на кученце, естествена форма на балон на опашката, ярки цветове. - Различни цветове по желание : златен, сребърен, син, розов и черен, можете да изберете един от петте цвята, в зависимост от вашите нужди. Размер : около 7,5 * 9 см /2,95 * 3,5 инча. Универсално приложение : Тези очарователни скулптури от смола под формата на кученце от балони може да се използва не само за украса на масата, но и за украса на торти и създаване на атмосфера на партито.Сфера на приложение : Празнична украса, колекция от произведения на изкуството, признателност, рожден ден, подаръци, бизнес подаръци, тържества и др . Подходящ е за всички.Материал : Изработен от смола, той е здрав и безопасен за използване.Изискан външен вид : с очарователен външен вид във формата на кученце, естествена форма на балон на опашката, ярки цветове. - Различни цветове по желание : златен, сребърен, син, розов и черен, можете да изберете един от петте цвята, в зависимост от вашите нужди. Размер : около 7,5 * 9 см /2,95 * 3,5 инча. Универсално приложение : Тези очарователни скулптури от смола под формата на кученце от балони може да се използва не само за украса на масата, но и за украса на торти и създаване на атмосфера на партито.Сфера на приложение : Празнична украса, колекция от произведения на изкуството, признателност, рожден ден, подаръци, бизнес подаръци, тържества и др . Подходящ е за всички.Материал : Изработен от смола, той е здрав и безопасен за използване.Изискан външен вид : с очарователен външен вид във формата на кученце, естествена форма на балон на опашката, ярки цветове. - Различни цветове по желание : златен, сребърен, син, розов и черен, можете да изберете един от петте цвята, в зависимост от вашите нужди. Размер : около 7,5 * 9 см /2,95 * 3,5 инча. Универсално приложение : Тези очарователни скулптури от смола под формата на кученце от балони може да се използва не само за украса на масата, но и за украса на торти и създаване на атмосфера на партито.Сфера на приложение : Празнична украса, колекция от произведения на изкуството, признателност, рожден ден, подаръци, бизнес подаръци, тържества и др . Подходящ е за всички.ОписаниеМатериал на продукта : смола Моделиране : Животни Стил : Прост и окачен форма : Статуи размер : 9*3.5*7.5 Смцвет : сребрист/син/златист/розов/черныйкатегория : Изделия от смола Приложение : Украса, художествена колекция, оценка, рожден ден, подарък, бизнес, сувенири и честването на фестивала и т.н., Опаковка : 1 бр. малък въздушен шарпримечания1.Моля, оставяйте малко отклонение при измерването.2. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението, благодаря за разбирането.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория