.

.

12 Опаковки Выравнивателей мебели за маса и Стол с резба 1/4 , Регулируеми Выравниватели Крака на Мебели, Вкручивающиеся с Дърворезба, Выравнивающие Накладки за крак?

12 Опаковки Выравнивателей мебели за маса и Стол с резба 1/4 , Регулируеми Выравниватели Крака на Мебели, Вкручивающиеся

Оценка на посетителите:

BGN 6.39
Брой продукти
Налично за поръчка

Здрава выравнивающая краче : Резьбовая родословни изработени от поцинкована стомана с черен найлон основата, намалява триенето и шум, улесняване на преместване на вашите мебели. Размер : резба 1/4 "-20 UNC, нормален размер за повечето мебелни крака.Височина нашите мебелни выравнивателей е около 1 инча, дължина на винта - с около 3/4 от инча, диаметър на основата - около 1 инч, дебелина на основата - около 1/4 инча.Широка гама от приложения : Изравняващи крака позволяват да се регулира височината на краката на мебели от 1/4 "до 3/4", могат да издържат повече от 200 паунда на выравниватель, подходящи за маса, стол, гардероб, диван, гардероб и т.н. лесно инсталиране : Тези выравнивающие крака трябва да се използват с резбови вложки, като например Т-образна гайка 1/4 инча, вътрешни или външни туристи, нитове и т.н., Пробиват электродрелью дупка с диаметър 1/3 инча и дълбочина над 1 инча, на крака на мебелите, след това поставете Т-образна гайка и вверните выравниватели крака.Внимание : Преди да закупите, моля, проверете спецификациите на оригиналния резбови вложки. Нашият выравниватель крачета за мебели чудесно за мебели от дърво с диаметър на крака повече от 1 инча, например, масички, места за хранене столове и т.н. Ако краката по-малко от този размер, съществува риск от образуване на пукнатини при инсталиране. Мебелни выравниватели за маса и столове с резба 1/4 " за гардероба, шкафа, маса, пейка, стол, мека мебел, дървени крачета, регулируеми крака за нивелиране на бюрото, выравниватели за мебелни крака, кажете сбогом със сгънат картон под масата, выравниватели за крака на мебели не пречат на белези маси и столове за пода, трайни, предпазват от влага, за плъзгане, сблъсъци и бесшумности Материал : поцинкована стомана и найлон Цвят : черен Размер : около 1 * 1 инча В комплекта са включени : 12 мебелни выравнивателей (без Т-образни гаечных вложки).

Основни характеристики

Подобни продукти в категория