.

.

Acid Tactical® 3 Опаковки - Шаблони за отпечатване Камуфлажна винил боя за airbrushing размер 9x14 см - Пистолет Duracoat (цифров, многокамерна, камуфлаж Bark)

Acid Tactical® 3 Опаковки - Шаблони за отпечатване Камуфлажна винил боя за airbrushing размер 9x14 см - Пистолет Duracoat

Оценка на посетителите:

BGN 22.72
Брой продукти
Налично за поръчка

Големи листове с размер 9x14 см.Моющийся / за многократна употреба. по 1 от ВСЕКИ, като на снимката = общо 3 шаблон.Гъвкав за използване на огнестрельном оръжия, лодки, атв, стените и т.н., 10-мм винил за пробиване (дебелина 2 1/2 лист хартия за принтер).Вие получавате по един от трите изобразените камуфляжных шаблон.Дигитален камуфлаж, камуфлаж от дървесна кора, мультикамуфляж За използване с аэрографическими, аэрозольными, пистолетными покрития, duracoat, cerakote и други аэрозольными бои. Гъвкав лист с дебелина 10 mils с няколко рисунки слой, който може да се пере разтворители или вода. съвети за нанасяне на шаблон : 1. Нанесете върху основата на проекта добър камуфляжный цвят. 2. Тиксо - вашият приятел.Използвайте го, за да затворите нашето лого преди боядисване, ако искате. Залепваща лента може да помогне да се предотврати преминаването шаблон. 3. Положете чиста хартия по ръбовете на шаблон, за да линия на боя не расходились с ръбове шаблон. 4. Заредете се с енергия, преди да започнат истинските си проект.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория