.

.

Скъпоценни камъни за лице са залепени на Пенливи Лицето, блестящи Бижута, Фини Кристали, Стикери за Лице за Жени, Очите, Лицето, Тялото, Самозалепващи Кристали, Врем?

Скъпоценни камъни за лице са залепени на Пенливи Лицето, блестящи Бижута, Фини Кристали, Стикери за Лице за Жени, Очите,

Оценка на посетителите:

BGN 3.33
Брой продукти
Налично за поръчка

【Висококачествени материали】 Лицето скъпоценни камъни glitter са изработени от висококачествени материали, които са екологично чисти, безопасни, приятни на допир и притежават добра устойчивост на износване.След строга проверка на качеството можете да го използвате с доверие. 【Ослепително】 Сложете ги, и вие ще се окажете в центъра на тълпата.Те са кристално чисти, стилно обзаведени, великолепен, блестящ, бляскави и богата и може да си облекло уникален и пълен с блясък. 【Лесна употреба】 Всеки от тях има самозалепваща се основа, така че лесно можете да се залепи ги навсякъде.Еднократно използване, ако искате да използвате няколко пъти, можете да използвате лепило за мигли, за да го повали. 【Култура хипи】Този продукт може добре да отразяват културата на хипитата.В тази култура лекота, безгрижие, свобода, безудержность и ентусиазма са в основата.Този продукт е получен от тази култура. 【Широко приложение】 Той има широк спектър от приложения, можете да залепите го върху лицето, очила, веждите или в гърдите и така нататък.Можете да го прикачите към чехлу вашия телефон като украса. 【Висококачествени материали】 Лицето скъпоценни камъни glitter са изработени от висококачествени материали, които са екологично чисти, безопасни, приятни на допир и притежават добра устойчивост на износване.След строга проверка на качеството можете да го използвате с доверие. 【Ослепително】 Сложете ги, и вие ще се окажете в центъра на тълпата.Те са кристално чисти, стилно обзаведени, великолепен, блестящ, бляскави и богата и може да си облекло уникален и пълен с блясък. 【Лесна употреба】 Всеки от тях има самозалепваща се основа, така че лесно можете да се залепи ги навсякъде.Еднократно използване, ако искате да използвате няколко пъти, можете да използвате лепило за мигли, за да го повали. 【Култура хипи】Този продукт може добре да отразяват културата на хипитата.В тази култура лекота, безгрижие, свобода, безудержность и ентусиазма са в основата.Този продукт е получен от тази култура. 【Широко приложение】 Той има широк спектър от приложения, можете да залепите го върху лицето, очила, веждите или в гърдите и така нататък.Можете да го прикачите към чехлу вашия телефон като украса.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория