.

.

Ултразвуков Овлажнител на въздуха на Yuriy със Студена Мъгла, 400 мл, Дифузер на Етерично Масло за Ароматерапия с Изменяющими Цвят led крушки, Дизайн под Дърво и за офис, ?

Ултразвуков Овлажнител на въздуха на Yuriy със Студена Мъгла, 400 мл, Дифузер на Етерично Масло за Ароматерапия с Изменяющими

Оценка на посетителите:

BGN 16.27
Брой продукти
Налично за поръчка

Режими на замъгляване : нисък и висок.Използвайте led крушки в нашия ароматическом диффузоре за създаване на специални настроения. метра и осигурява хидратация площад до 215-269 кв.Използвайте led крушки в нашия ароматическом диффузоре за създаване на специални настроения.Използва технологията на ултразвукови вълни, за да се изпари смес от 100% чисти водоразтворими на етерични масла и вода във въздуха, като образува хладен мъгла с аромат, създаващ благоприятни условия.Ултразвукова дифузор essential побира 400 мл вода в резервоара, за ароматерапия с площ 269 кв.Естествен и компактен дизайн.Дифузор с етерични масла за ароматерапия, направена от суперсовременного дърво, което прилича на красива ваза за цветя, които перфектно ще се впишат във всеки интериор, като елемент от декора, който е подходящ за офис, спа център, салон, студио за йога, детска стая, студио за масажи и физиотерапия, всяко помещение, в което искате да прекарате ароматерапия. метра и осигурява хидратация площад до 215-269 кв.Настройка на таймер и автоматично изключване за безопасност.Уникално устройство за отпускане, релаксация и медитация, което ще отговаря на вас и вашето семейство на 100% .Естествен и компактен дизайн.Ултразвукова дифузор essential побира 400 мл вода в резервоара, за ароматерапия с площ 269 кв.Този пречистване на въздуха се изчислява на 7-10 работни часа, и е оборудван със система за сигурност, която автоматично се изключва при изтичане на вода, без да се притеснявате за подгорании. 4 настройки на таймера : 1 Час /3 Часа / 6 Часа / с вкл.Параметри : Резервоар за вода : 400 мл Време за работа : около 7-9 часа на Таймера : 1 час/3 часа/6 часа/вкл Модерната ултразвукова технология : 2.Голяма производителност и отлична доходност от мъгла.Най-добрият ароматерапевтични дифузор Air Green - прекрасен подарък за семейството и приятелите.Древесное зърно. Изберете подходящ и създаване на спокойна, приятна атмосфера. фута Площ овлажняване : 215-269 кв.Най-добрият ароматерапевтични дифузор Air Green - прекрасен подарък за семейството и приятелите.Уникално устройство за отпускане, релаксация и медитация, което ще отговаря на вас и вашето семейство на 100% .

Основни характеристики

Water Tank:
400ml
Working Time:
about 7-9 hours
Timer:
1h/3hrs/6hrs/ON
Advanced ultrasonic technology:
2.4MHZ
Aromatherapy Area:
269sq.ft.
Humidify Area:
215-269sq.ft.
Spray quantity:
30-60ml/h
Package Included:
1* Essential Oil Diffuser :
1* Measuring Cup :
1* Adapter :
1* User Manual :
Note:
US Standard Plug is included in the package,which is only suitable for the US
If you are looking for a gadget to fill your room with fragrance or want to create a relaxing, soothing environment, this wood grain aroma essential oil diffuser will be a great choice. :
Fragrance Benefits :
This aromatherapy essential oil diffuser uses ultrasonic waves technology to vaporize the blend of 100% pure water-soluble essential oils and water into the air, producing cool mist with fragrance to give you a comfortable environment. It even can help mask some bad odors, such as stale tobacco smells, pet odors, and last night’s dinner etc. :
More Features :
1. Larger Water Capacity:
the water tank holds water up to 400ml in comparison with other 300ml essential diffusers, which provides 7-10 hours misting time;
2. 4 Timer Settings:
1H/3H/6H/ON;
3. Misting Modes:
low and high

Подобни продукти в категория