.

.

114 Опаковки, Строителни материали за парти в чест на рождения Ден, Комплекти за декорация на партита в стила на Самосвала, Комплект от Балони, Гирлянди, Строителен ф?

114 Опаковки, Строителни материали за парти в чест на рождения Ден, Комплекти за декорация на партита в стила на Самосвала,

Оценка на посетителите:

BGN 3.33
Брой продукти
Налично за поръчка

Опаковка : 1 комплект златни фольгированных топки "DIG IN"; 8 бр. големи фольгированных строителни балони; 60 бр. латекс балони; 1 бр. строителен фон за партита; 1 бр. лента за балони; 3 бр. вечерни черни завеси; 1 бр. лепило, балони и 1 бр. помпа.Общо 104 опаковка, с всички необходими декорации за строителството купоните са в кутия.ЛЕСНО декорирани : с латексово поп балони, занавескам, фольгированным поп балони и фон за изграждане на купоните са приложени инструменти като помпа, тиксо и лепила за балони.Украса на строителна парти е много просто, това ще бъде забавно семейно ръкоделие, което може да се събере заедно с децата.Високо качество : балони направена от устойчив латекс или алуминиево фолио, които да служат дълго време и им е трудно да се прекъсне.Фон е изработен от дебела полиестерна тъкан с ярък принтом, лек и издръжлив.Пердета с ресни от метална мишуры и фолио, изработени от трайни материали, така че комплект за оформяне на строителната партита може лесно да се използва отново за няколко партита.ДИЗАЙН И ПЕРФЕКТНА обстановка за СТРОИТЕЛНА партита : Комплект украси за рожден ден в строителната тематика - идеален вариант за тези, които искат да са чудесно допълнение към изграждането на тематична парти.Те ще помогнат на децата да се потопите в магическия свят на строителството и ще е голяма изненада и незабравими спомени за всички гостите си с този прекрасен комплект за парти.ЦЕННИ КОМПЛЕКТИ И ПЕРФЕКТЕН ДЕКОР : За провеждане на строителната тематични партита у нас има подходяща украса за вашите нужди.Спестете време и пари, купувайки всичко украса за парти пакет, вместо да търсят и купуват един след друг.Нека и ни позволете да се погрижим за невероятни и незабравими бижута за вашето парти.Строителни украса за парти по случай рождения ден.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория