.

.

Държач за сапун AMABEAfzh препарат за съдове за душ Помага съдържа плота чисто, красиво и практично, намиращи се в банята, в кухнята.(12 см)

Държач за сапун AMABEAfzh препарат за съдове за душ Помага съдържа плота чисто, красиво и практично, намиращи се в банята,

Оценка на посетителите:

BGN 19.04
Брой продукти
Налично за поръчка

Сапун ястия са идеални за бани, душ кабини, вани и кухненски мивки. ❤Форма на лист от лотос, красива декоративна препарат за съдове, ще даде жизненост на вашата баня и кухня. ❤Тава за сапун ястие е изработена от висококачествена пластмаса, която е по-трайна.Съединителната тръба е изработена от алуминий. ❤ лек и издръжлив.В основата е да се увеличи нещастници от силикагел, че може да увеличи силата на засмукване и да я направи по-силна. ❤V-образен дизайн източване прави дренаж по-внимателен и ви позволява удобно да поставите сапун с различни размери.Сапун ястия са идеални за бани, душ кабини, вани и кухненски мивки. ❤Форма на лист от лотос, красива декоративна препарат за съдове, ще даде жизненост на вашата баня и кухня. ❤Тава за сапун ястие е изработена от висококачествена пластмаса, която е по-трайна.Съединителната тръба е изработена от алуминий. ❤ лек и издръжлив.В основата е да се увеличи нещастници от силикагел, че може да увеличи силата на засмукване и да я направи по-силна. ❤V-образен дизайн източване прави дренаж по-внимателен и ви позволява удобно да поставите сапун с различни размери.Материал : алуминий Подходящ за публиката : публиката Размер : 12 см Количества : 1бр.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория