.

.

Чашата за кафе Yasashi, Двупластова Чашата за Кафе С Топлоизолация От Неръждаема Стомана 304, Чаша за Еспресо или Домашно кафе-сладкарница (Черен Мат)

Чашата за кафе Yasashi, Двупластова Чашата за Кафе С Топлоизолация От Неръждаема Стомана 304, Чаша за Еспресо или Домашно

Оценка на посетителите:

BGN 5.71
Брой продукти
Налично за поръчка

Двупластова чашата за кафе, може да намали теплопотери и теплопередачу, така че кафето може да се задържи топло за дълго време.Отбраните материали от хранително-вкусовата неръждаема стомана, здрави и износоустойчивост, устойчиви на високи температури.Ергономичен дизайн, подходящ за подаване на горещо кафе, мляко, чай, студена бира и други студени напитки.Повърхността е гладка, красива и нежна, тя е устойчива на корозия, не се окислява и ръжда. Малки размери, лесни за носене, подходящи за дома, кафе, чай, бар, къмпинг, на почивка, на пикник и т.н. Двупластова чашата за кафе, може да намали теплопотери и теплопередачу, така че кафето може да се задържи топло за дълго време.Отбраните материали от хранително-вкусовата неръждаема стомана, здрави и износоустойчивост, устойчиви на високи температури.Ергономичен дизайн, подходящ за подаване на горещо кафе, мляко, чай, студена бира и други студени напитки.Повърхността е гладка, красива и нежна, тя е устойчива на корозия, не се окислява и ръжда. Малки размери, лесни за носене, подходящи за дома, кафе, чай, бар, къмпинг, на почивка, на пикник и т.н. Характеристика : 1. Двупластова чашата за кафе, може да намали теплопотери и теплопередачу, така че кафето може да се задържи топло за дълго време.2. Отбраните материали от хранително-вкусовата неръждаема стомана, здрави и износоустойчивост, устойчиви на високи температури.3. Ергономичен дизайн, подходящ за подаване на горещо кафе, мляко, чай, студена бира и други студени напитки.4. Повърхността е гладка, красива и нежна, устойчив на корозия, лесно се окислява и ръжда. 5. Малки размери, лесни за носене, подходящи за дома, кафенета, чаено магазин, бар, къмпинг, почивка, пикник и др Опции : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : кафеена чаша Материал : неръждаема стомана 304 Цвят : златен, матово-черен (по желание) Приложение : домакинство, магазин за чай с мляко, бар, кафене и т.н. Тегло : Прибл. 75 г-95 г / 2,6 грама-3,4 грама размери на продукта : Горна диаметър : приблизително 62 мм / 2,4 инча Височина : около 62 мм / 2,4 инча Диаметър на дъното : прибл. 33 mm /1.3 инча Осъществяване Списък : 1 х кафеена чаша Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Основни характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Coffee Cup
Material:
304 Stainless Steel
Color:
Gold, Matte Black (Optional)
Application:
Household, milk tea shop, bar, coffee shop, etc.
Weight:
Approx. 75g-95g / 2.6oz-3.4oz
Product Size:
Upper Diameter:
Approx. 62 mm / 2.4 in
Height:
Approx. 62 mm / 2.4 in
Bottom Diameter:
Approx. 33 mm / 1.3 in
Package List:
1 x Coffee Cup :
Note:
1.Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Подобни продукти в категория