.

.

BESTonZON 1 бр. Чаша за вода, утайка от Чаша, Пътна Изолирано Детска Чашата за Кафе, Метална Чашата за Кафе От Неръждаема Стомана, Пинтовое Стъкло, Метална Една Чаша, Чаша ?

BESTonZON 1 бр. Чаша за вода, утайка от Чаша, Пътна Изолирано Детска Чашата за Кафе, Метална Чашата за Кафе От Неръждаема

Оценка на посетителите:

BGN 6.55
Брой продукти
Налично за поръчка

Метални халби за бира - Дизайн с противоскользящим модел позволява надеждно задържа тази чаша за вода.Случайна чаша-чаша.ЧАША от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА - Чаша за вода с кръгла ръб няма да навреди на устата. чаша от неръждаема стомана.Мултифункционална ЧАША ЗА НАПИТКИ -Кафе, чаша от неръждаема стомана 320 мл, Чаша за вода от Неръждаема чаша за напитки, Чаша за вода.ВЪНШНИ МЕТАЛНИ ЧАШКИ за пиене на мляко, вода, кафе, сок и други напитки.Стоманени чаени ЧАШИ -Подходящ за дома, ресторанта, хотела, офиса, училището, бар, метални халби за бира-Дизайн с противоскользящим модел позволява надеждно задържа тази чаша за вода.Случайна чаша-чаша.ЧАША от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА - Чаша за вода с кръгла ръб няма да навреди на устата. чаша от неръждаема стомана.Мултифункционална ЧАША ЗА НАПИТКИ -Кафе, чаша от неръждаема стомана 320 мл, Чаша за вода от Неръждаема чаша за напитки, Чаша за вода.ВЪНШНИ МЕТАЛНИ ЧАШКИ за пиене на мляко, вода, кафе, сок и други напитки.СТОМАНЕНИ ЧАЕНИ ЧАШИ - Идеални за дома, ресторанти, хотели, офиси, училища, бар.Пратката включва 1 х чаша за вода, Особености-Материал : Пътен чаша с изолация от неръждаема стомана. - Голям капацитет чаша е достатъчно за ежедневна употреба стоманена чаши за пиене. -Благодарение на круглому ободку чаша, тя няма да навреди на устните му, когато ще пие вода от чаша от неръждаема стомана. - Подходящ за дома, ресторанти, хотели, офиси, училища, бара и т.н., Стоманена чаша за чай. - Споделете с приятелите и семейството си, защото това е един прекрасен подарък за нов дом - метална чаша за напитки. - Изработен от висококачествена неръждаема стомана, практични и достатъчно здрав, за да използвате чашка за вино и сок.Информация за продукта Метална чаша с кръгла ръб на чаша, тя няма да навреди на устните му, когато ще пие вода.Туризъм сгъваема чаша е Подходяща за дома, ресторанта, хотела, офиса, училището, бар и т.н. Туристически чаши за кафе с Голям капацитет чаша е достатъчно за ежедневна употреба. чашата за кафе от неръждаема стомана Тази чаша за вода са изработени от висококачествена неръждаема стомана, практична и трайна употреба.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория