.

.

HOOPZOZA Стъклена Чаша за Чай с лед в Чаша за Коктейли, Посуда за Напитки, Сок, Млечен Мус, Чашата за Кафе, Чаша от устойчиви на топлина Стъкло 500 мл (Черно-500)

HOOPZOZA Стъклена Чаша за Чай с лед в Чаша за Коктейли, Посуда за Напитки, Сок, Млечен Мус, Чашата за Кафе, Чаша от устойчиви

Оценка на посетителите:

BGN 5.33
Брой продукти
Налично за поръчка

【Лесна и прозрачна стъкло】 Изработени от стъкло са с високо съдържание на борат, тънка и полупрозрачна чаша идеален за приготвяне на плодови сокове. 【Лед и топла вода, наред】 Подходяща температура чаши - 20-150 °. 【Многоцелеви】 Чаша може да се използва за приготвяне на чаши за капучино, кафе, муса, лате, еспресо, демитассе, чай, шейкове, мляко и сок. 【Добър подарък】 Насладете се на кафе, мляко, чай с вашия Любим човек, семейство, колеги, приятели и дайте на нова година, рожден ден, студентска чаша. 【Лесно почистване】 Лесен за почистване, подходящ за съдомиялни машини, стерилизаторов, микровълнови печки. 【Лесна и прозрачна стъкло】 Изработени от стъкло са с високо съдържание на борат, тънка и полупрозрачна чаша идеален за приготвяне на плодови сокове. 【Лед и топла вода, наред】 Подходяща температура чаши - 20-150 °. 【Многоцелеви】 Чаша може да се използва за приготвяне на чаши за капучино, кафе, муса, лате, еспресо, демитассе, чай, шейкове, мляко и сок. 【Добър подарък】 Насладете се на кафе, мляко, чай с вашия Любим човек, семейство, колеги, приятели и дайте на нова година, рожден ден, студентска чаша. 【Лесно почистване】 Лесен за почистване, подходящ за съдомиялни машини, стерилизаторов, микровълнови печки.В съответствие с проста и естествена концепция за дизайн, ние предлагаме на полезни вещи от първа необходимост за дома, за да можем да се щастливо се радват на живота.Чаша лек и прозрачен, а на корпуса нанесен текстов фигура, така че вие можете да я използвате като чаша за сок, чаша за пиене, муса, барове, чаши за вода с лед.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория