.

.

UPKOCH Препарат за миене на прозорци Гъба За почистване на 8 бр. Кухненски Гърне Готварска Четка За миене на съдове Чистящая Четка Готварска Четка за Саксии, Четки и По?

UPKOCH Препарат за миене на прозорци Гъба За почистване на 8 бр. Кухненски Гърне Готварска Четка За миене на съдове Чистящая

Оценка на посетителите:

BGN 3.33
Брой продукти
Налично за поръчка

ПЛАСТМАСОВИ ТЕЛЕНА ТЕЛ - Четка е изработена от висококачествен материал, който издържа на продължителна употреба.СКРЕПЕРИ със СТОМАНЕНИ пари-Четка удобен и ефективен за миене на тенджери, противней, чинии, мисок и т.н. ГОТВАРСКА ЧЕТКА-scraper - Може да се прилага за почистване на мисок, противней за печене, саксии и зеленчуци, основни инструменти в ежедневието.ЧЕТКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ на МИВКИ - Дългата дръжка е удобна за задържане и използване, и прави почистването бързо и лесно.ЧЕТКА ЗА МИЕНЕ на СЪДОВЕ - средство за почистване на тенджери и тигани, прибори за хранене, мивки, плочи.Списък на пакетите в 8 x почистващи четки Характеристики - Четка е изработена от висококачествен материал, който издържа на продължителна употреба. - Размер : 8,50x6,00x2,50 см / 3,34x2,36x0,98 инча. - Дълга дръжка, удобен за задържане и използване, и прави почистването бързо и лесно. - Цвят : Различни цветове. - Той има прост дизайн, но много практични за използване, което ви дава добър опит в използването. - Препарат за почистване на тенджери и тигани, прибори за хранене, мивки, плочи. - Материал : PP, пластмаса найлон тел. - Той не заема място и по подходящ за съхранение, ще ви донесе много удобства.Информация за стоки, Тази практическа четка ще ви помогне ефективно и без усилие да си миете купи и тенджери.С удобна дръжка, която е лесно да се вземе в ръце и който лесно се управлява.Нашата четка е идеална за почистване на кухненски мисок или тигани.Както и четка за лесно съхранение и спестява разходи за труд за измиване на кухненски инструменти.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория