.

.

Четка-дъждобран за грижи за домашни любимци, за кучета и котки NEXTGRADE - Препоръчва професионални зоогрумерами - Универсални дълги трайни щифтове от неръждаема стома?

Четка-дъждобран за грижи за домашни любимци, за кучета и котки NEXTGRADE - Препоръчва професионални зоогрумерами - Универсални

Оценка на посетителите:

BGN 2.67
Брой продукти
Налично за поръчка

???????????? ??????? ????? - Пръскането на четка NEXTGRADE за кучета и котки се различава здрава конструкция.Предназначена за професионалисти в областта на груминга и за разплод, изработени от висококачествена ABS-пластмаса, лек и издръжлив, този поръсване четка издържа на износване при връчване на грижи. ???????? ??? ????????? ???????? - Леко и безопасно проникване под подкосъм с помощта на ефективна дълга извита тел четина от неръждаема стомана, тази четка за домашни любимци, премахва спутывание и намалява загубата.Игли са поставени под идеален ъгъл, за да гребен дори най-гъстите слоеве на. ??? ??????? ???? ???'?? ???? ??????? ??? - Четка NEXTGRADE за кучета и котки - идеалният инструмент за за грижа за косата от всички породи и дължина.За постигане на идеални резултати използвайте леки дълги потупва след плуване по време на сушене със сешоар.Обърнете специално внимание на местата, склонни към спутыванию, като например зад ушите, в долната част на гърба и, при необходимост, под краката. ???????? ??????????? - Четка за грижа за кучето е с перфектен размер, удобна дръжка с дължина 6 инча с контурным заснемане за удобство на използване и главата ширина 4 инча, която е крива, за достъп дори и до най-сложните части, осигуряване на основно почистване, без повреди. ???????????? ?????????? - NEXTGRADE предлага висококачествени четки, издадени на пазара след внимателно тестване на опитни професионалисти и ветеринари и обезпечени 30-дневна гаранция за връщане на парите.Специални отстъпки за shelter жилища - свържете се с нас чрез съобщения купувач-продавач.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория