.

.

Събиране на подаръци, Определени Урни за сувенири, Отделни Урни За сувенири, Комплекти Урни За сувенири, Дървени кошчета За подаръци, Уникални урни За сувенири, Наб?

Събиране на подаръци, Определени Урни за сувенири, Отделни Урни За сувенири, Комплекти Урни За сувенири, Дървени кошчета

Оценка на посетителите:

BGN 1.33
Брой продукти
Налично за поръчка

Преди всичко, благодарение на този набор може да се раздели на пепел в няколко части.Идеалното решение, например, за по-големи семейства или брачни двойки с няколко деца.Разпределение на праха между членовете на семейството показва положителни отношения с починалия роднина.Ситуацията, когато последната воля на починалия е било да бъде погребан в гроба или разсее пепел.В такава ситуация може да изпълни волята на покойния и се оставя част от него праха на себе си.Някои хора избират да сувенир за спомен поради своите ограничени условия на живот.По-лесно е да се намери място за малка урна, особено когато имате силна апартамент.Сувенир може да се използва като урна за праха на малкото животно.На другите ни търгове ще намерите урна за манго, голям или среден размер, предназначени за наемане на подаръци. Капацитет : една урна за сувенири капацитет 4-6 кубични сантиметра. Размер : 3.1 инча (Ш) х 4.7 инча (В). Размер : 8 см (Ш) х 12 см. (В). ✅Посетете нашия интернет-магазин : www./gregspolltd . ✅ Ние представяме един продукт, който се откроява с фантастичен дизайн.Той е идеално скроен, за да увенчать слава на живота на всеки в последния му път.Ние предлагаме само най-висококачествени продукти, произведени с внимание към всеки детайл. ✅ Ние разбираме вашите нужди и сме готови да ги решите.Най-важен момент от нашето сътрудничество са отношенията с нашите клиенти. ✅ Качеството на производство : Нашите урни са направени с идеална точност и качество.Нашите дърводелци са специално избрани, за да се гарантира възможно най-високо качество на нашите продукти. ✅ Дърво манго. ✅ Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Отговорност за тези разходи се носи от купувача. ✅Посетете нашия интернет-магазин : www./gregspolltd . ✅ Ние представяме един продукт, който се откроява с фантастичен дизайн.Той е идеално скроен, за да увенчать слава на живота на всеки в последния му път.Ние предлагаме само най-висококачествени продукти, произведени с внимание към всеки детайл. ✅ Ние разбираме вашите нужди и сме готови да ги решите.Най-важен момент от нашето сътрудничество са отношенията с нашите клиенти. ✅ Качеството на производство : Нашите урни са направени с идеална точност и качество.Нашите дърводелци са специално избрани, за да се гарантира възможно най-високо качество на нашите продукти. ✅ Дърво манго. ✅ Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Отговорност за тези разходи се носи от купувача.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория