.

.

BREWIX Бижутериен Органайзер 2-Ниво Дървен Калъф за Бижута с Ретро Ковчег За Бижута, Ръчно изработени Обеци, Колие Кадифе Подплата Витрина на най-Добрите Подаръци за Ж?

BREWIX Бижутериен Органайзер 2-Ниво Дървен Калъф за Бижута с Ретро Ковчег За Бижута, Ръчно изработени Обеци, Колие Кадифе

Оценка на посетителите:

BGN 34.13
Брой продукти
Налично за поръчка

Функционални зони за съхранение, като например куки за колиета, може да попречи на спутывание вашия колиета.Удовлетворяйте вашите ежедневни нужди.Прозрачен стъклен капак не само придава кутия Прекрасен аромат, но и позволява Ви с гордост демонстрират Своята колекция блестящи бижута.Корпуса на кутията е с изчистени линии, но Подробностите са Скрити в Изтънченост. Жилищното пространство стана по-Подреден, Елегантен и Спокоен, в блясъка на " Разума и Естествена атмосфера.Дръжки от неръждаема обков Гладки и кръгли.Фино шлифовани ръчно, то е кръгло, не пресича ръце, красиво и практично. Дългата флокированная вътрешната повърхност е мека на допир, а за украса внимателно се грижат.Той заема по-малко място, и можете да Го поставите навсякъде в дома Си, например, на Тоалетката кафе или прикроватной нощното шкафче.Brewixэта ковчег за съхранение на бижута изысканна, хубави и напълно функционални.Това е чудесен подарък, независимо дали става дума за приятелки или семейството двойки.Име на продукта : Ковчег за бижута изделийматериал : дърво Размер : 14 "L x 8,3"W x5,3"Нвес : 2,6 кг/5,2 фунтапримечание : 1. Преди покупка, моля, проверете цвета и размера.2. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от Стоките.3. Поради различни монитори, моля, обърнете внимание, че може да има леки хроматични аберации, моля, разберете. 4. Посочените данни са само за справка, размер указан ръчно, грешката е 1-3 см, моля, позволете, да ви благодаря. 5. ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. 6. Добре дошли, за да споделят и да оставят коментари, да ви предоставим най-добрите услуги и продукти.7. Благодаря, че посети магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много стоки, за ваше сведение, 8. Обикновено, изпращаме в рамките на 48 часа, а очакваното време на пристигането си е 9-20 дни.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория