.

.

Четка за миене на прозорци JOYFYUMM, препарат за миене на прозорци 3 в 1, Четка за почистване на фуги на прозорци, стъргало за почистване на стъкло за бързо почистване на ?

Четка за миене на прозорци JOYFYUMM, препарат за миене на прозорци 3 в 1, Четка за почистване на фуги на прозорци, стъргало

Оценка на посетителите:

BGN 1.00
Брой продукти
Налично за поръчка

Четка за миене на прозорци, двустранно глава на четка, соскребающая по време на изсушаване, на 3 секции соединяемой химикалки, корона с малки унсс за почистване на малки пространства, като например пукнатини. Двупосочно четина с наклон от руното осигурява двупосочен почистване, осигурява здравина на екрана, по-ефективно премахване на прах, мека четина, плътна, впитывающая влагата. [Прозорец стъргало] Препарат за миене на прозорци, изработени от материали PP, мек, гумен скрепер TPR, екологично чист и трайни.Канапе, седалката, килим, плота може да се почиства.[Четка за почистване на прозоречни ниши] е лесен за инсталиране, четка за почистване може да се установи, просто като поставите 2 химикалки със сменяем прибиращ се дръжка, което спестява време, ефективност и удобство. [Приятно пазаруване] Ние предлагаме пълна гаранция за връщане на пари, можете да купите с увереност.Четка за миене на прозорци, двустранно глава на четка, соскребающая по време на изсушаване, на 3 секции соединяемой химикалки, корона с малки унсс за почистване на малки пространства, като например пукнатини. Двупосочно четина с наклон от руното осигурява двупосочен почистване, осигурява здравина на екрана, по-ефективно премахване на прах, мека четина, плътна, впитывающая влагата. [Прозорец стъргало] Препарат за миене на прозорци, изработени от материали PP, мек, гумен скрепер TPR, екологично чист и трайни.Канапе, седалката, килим, плота може да се почиства.[Четка за почистване на прозоречни ниши] е лесен за инсталиране, четка за почистване може да се установи, просто като поставите 2 химикалки със сменяем прибиращ се дръжка, което спестява време, ефективност и удобство. [Приятно пазаруване] Ние предлагаме пълна гаранция за връщане на пари, можете да купите с увереност.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория