.

.

Крем за корема, Горещ Крем, Корема за жени и Мъже, Крем за Премахване на Целулит, мазнини Горелка, Шест Опаковки Кремове-Стимуланти на мускулите на Корема, Крем За Из?

Крем за корема, Горещ Крем, Корема за жени и Мъже, Крем за Премахване на Целулит, мазнини Горелка, Шест Опаковки Кремове-Стимуланти

Оценка на посетителите:

BGN 3.33
Брой продукти
Налично за поръчка

【 Крем за изгаряне на мазнини】 : Нашият загрятата крем помага за постигане на плосък корем, скулптурни фигури, без стрии и мастни натрупвания, а също така намалява появата на целулит, прониква в порите, премахва излишната мастна тъкан. 【Лесно се абсорбира】 : Нашият крем за отслабване е с висока попиваща способност.Той е много приятен за кожата и ще направи кожата ви мека и удобна. 【Богата текстура】 : : идеален за много суха, груба, бугристой на кожата. отваря порите на кожата, за подобряване на кръвообращението, влияе на потните жлези, засилва изпотяване, ускоряване на тренировка и възстановяване. 【Има антицелулитно лечение】 Горещ крем подобрява кръвообращението в области като корема, краката и ръцете, за да се ускори тренировка и възстановяване.Подобрен приток на кръв към мускулите се бори с млечна киселина и помага да се справят с най-тежката тренировка.Мощни натурални съставки ще ви накарат да повече да се поти по време на тренировка, ще елиминират устойчив на целулита, сожгут нежелани мастните клетки и ще се избегне натрупването на мазнини в бъдеще и повторение на целулита. 【Внимание】 : Макар и рядко, може да възникне усещане за парене или дразнене.Първо нанесете малко количество върху кожата.Ако това доставя дискомфорт или причинява дискомфорт, моля, спрете използването.Нанасяйте само върху здрава кожа.Измийте ръцете си след употреба.Да се съхранява на място, недостъпно за деца и домашни животни място.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория