.

.

Duoles 4 бр. за BMW 3 4 5 6 7 Серия X1 X3 X5 M F30 E36 Аксесоари Протектор на Крилото на прага Отразяваща 4D От Въглеродни влакна, Кожена Стикер M, Защитни стикери за BMW (бял)

Duoles 4 бр. за BMW 3 4 5 6 7 Серия X1 X3 X5 M F30 E36 Аксесоари Протектор на Крилото на прага Отразяваща 4D От Въглеродни

Оценка на посетителите:

BGN 9.00
Брой продукти
Налично за поръчка

Декоративна тампон на праг за кола за BMW. Декоративна тампон на прага на покрива съществуващите драскотини и предпазва от износване на вратата табела на колата си и поцарапывание оригиналната автомобилната боя.Лесен за инсталиране покритие крилото на прага, изработени от кожа от въглеродни влакна, с трайно лепило, водонепроницаемое и защитено от надраскване.Това отразяващ материал за вашия автомобил.Това може също така да се подчертае красотата на каросерията на автомобила.В същото време тя е гладка и лесно почистване.Независимо дали на прах или мръсотия, леко почистете повърхността с четка, и тя веднага ще се превърне в нова.Съдържание на пакета : 4 * Автомобилни прагове (2 за входната врата, 2 за задната част на врата).Трябва ли това да е подарък за вашите близки, приятели или за вас самите.Има ли на вратата на колата драскотина, която е трудно да се определи?Притеснявате се, че вратата е повредена?Вратата изглежда монотонен и не е достатъчно красива?Защитен стикер от кожата от въглеродни влакна покрива хоризонтални и заоблена повърхност.Той защитава праг на колата от драскотини, наранявания или боя.Проста конструкция и лесен монтаж.Параметри : Материал : кожа от въглеродни влакна Mailto : 4 бр. стикери от карбон 2 отпред и 2 отзад Лесна инсталация : 1) Почистете целевата повърхност. 2) Повдигна защитен филм от фона и залепете върху метална част от оригиналния праг на вашия автомобил. 3) Гладките повърхности.По-лесно използване на малък стъргало след залепване, за изглаждане на повърхността етикети.Съвети : 1) Ако на етикета има бръчки, които е трудно да се изгладят, просто подсушете я сушилня, и тя разгладится. 2) Не мийте колата с вода в продължение на 24 часа!Ангажимент : Ние предлагаме услуга за връщане в рамките на една година, ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по всяко време.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория