.

.

Безжичен звънец, безжичен звънец с автономно захранване, батерията не се изисква.Степента на водоустойчивост IP67. (черен 1+2)

Безжичен звънец, безжичен звънец с автономно захранване, батерията не се изисква.Степента на водоустойчивост IP67. (черен

Оценка на посетителите:

BGN 2.00
Брой продукти
Налично за поръчка

?【Технология за автономен хранене】 С помощта на технология за събиране на микроэнергии, безполезни батерии, светлинни бутони и безгрижен живот на батерията. ?【Мелодия на звънене и силата на звука】 4-нива на силата на звука, се регулира по желание на възрастните хора могат ясно да се чуе. 38 тонове на звънене, музика на приемника може да бъде свободно избран. ?【Водоустойчив IP67】 Конструкция на предавателя с рейтинг IP67 работна температура : -4℉-131℉, издържа на тежки атмосферни условия. ?【Предаване на разстояние】предаване на Разстояние на открито пространство е 2300 инча, който е подходящ за използване в различни видове жилища. ?【Срока на експлоатация на】 Усилие натискане на 200 000 пъти. ?【Технология за автономен хранене】 С помощта на технология за събиране на микроэнергии, безполезни батерии, светлинни бутони и безгрижен живот на батерията. ?【Мелодия на звънене и силата на звука】 4-нива на силата на звука, се регулира по желание на възрастните хора могат ясно да се чуе. 38 тонове на звънене, музика на приемника може да бъде свободно избран. ?【Водоустойчив IP67】 Конструкция на предавателя с рейтинг IP67 работна температура : -4℉-131℉, издържа на тежки атмосферни условия. ?【Предаване на разстояние】предаване на Разстояние на открито пространство е 2300 инча, който е подходящ за използване в различни видове жилища. ?【Срока на експлоатация на】 Усилие натискане на 200 000 пъти.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория