.

.

Цветя, Череп, Държач за памучни тампони, Контейнери за Баня, Кутии с Капаци, Комплект Памучен Тампон, през Цялата Притежателят на Банката за Памучни тампони, Кръгли ?

Цветя, Череп, Държач за памучни тампони, Контейнери за Баня, Кутии с Капаци, Комплект Памучен Тампон, през Цялата Притежателят

Оценка на посетителите:

BGN 5.33
Брой продукти
Налично за поръчка

★ 【Контейнер за съхранение на перфектния размер】 : Размери на нашия притежателя за памучни тампони : 4,13 (В) х 2,75 (Г) инча с капак, размер без капака : 3,19 (В) х 2,75 (Г) инча. ★ 【Чудесен подарък】 : Стилен контейнери за съхранение в банята с красив принтом, малки и сладки; в тях можете да съхранявате и организирате стоки от първа необходимост, те са компактни, практични и красиви.Идеален за съхранение и подреждане на малки предмети, като например памучни тампони, памук топки, конец за зъби, и удобен за съхранение и достъп.На горния капак и корпус от банките са плътно един до друг, те са прах - и водоустойчив, лесно се отваря и затваря, се съхранява и получава достъп до тях. - УНИКАЛЕН ДИЗАЙН : Прозрачен матиран дизайн, корпус банки има красива фигура, а съдържанието се вижда ясно. - Той е много подходящ за баня, кухня, спалня, etc.Две опаковки по избор : 2 опаковки / 4 опаковки.Идеална като подарък за нов дом, подарък за душата на дете, подарък за рожден ден, подарък за деня на майката, подарък за деня на благодарността, подарък за Хелоуин, коледа подарък, празнични подаръци за жени, семейството, приятелите. - КРАСИВА УКРАСА : С красиви модели, той декоративен и съчетава в себе си красотата с организованностью; той е идеален за вашия тоалетна масичка, баня и е идеално за декорация на дома.to съхранявайте скрин и бюро в чистота; той също така е много подходящ за съхранение на малки предмети, като кламери, химикалки, и др.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория