.

.

АленкаД. Препарат за съдове, Изумрудено Зелено Вид Бар Държач За Сапун Квадратен Тава За Сапунена Гъба, препарат за съдове Скоростна Защита за Баня, Душ-Кухненска М?

АленкаД. Препарат за съдове, Изумрудено Зелено Вид Бар Държач За Сапун Квадратен Тава За Сапунена Гъба, препарат за съдове

Оценка на посетителите:

BGN 7.46
Брой продукти
Налично за поръчка

Препарат за съдове Green Look Rose за Душата : Единствената по рода си препарат за съдове ръчно изработени с прозрачен ефект изумрудено смола, симпатична и приятна на вид, ще даде на вашата баня, душ кабина, кухнята и т.н. в чист вид.Тежък препарат за съдове за мивка лесно се побира в близост до банята, така и на кухненската мивка.Идеална за съхранение на парче сапун прилична по размер.Какво получавате : Единствената по рода си Изумрудения препарат за съдове x 1 и приятелско обслужване на клиенти 24/7.Препарат за съдове Green Look Rose за Душата : Единствената по рода си препарат за съдове ръчно изработени с прозрачен ефект изумрудено смола, симпатична и приятна на вид, ще даде на вашата баня, душ кабина, кухнята и т.н. в чист вид.Тежък препарат за съдове за мивка лесно се побира в близост до банята, така и на кухненската мивка.Идеална за съхранение на парче сапун прилична по размер.Какво получавате : Единствената по рода си Изумрудения препарат за съдове x 1 и приятелско обслужване на клиенти 24/7.Alenka D препарат за съдове за баня, изумрудено-зелена смола, дизайн, сапунена гъба, държач за тава, кутия за съхранение, носене за вана, душ, за кухня.Благодарение на 3 изпъкнали една страна на вътрешната повърхност на сапун, няма да падне във водата.Сапун ястия с истински смарагд ефект ще бъдат приятно допълнение към вашата баня и кухня.Изработени от устойчив полимер материал, нашите сапун ястия е лесно пренебрегнете космически.С правилното тегло препарат за съдове не ще се плъзне по масата.Размери 5-1 / 4 x 4 x 1 инча, идеален размер за мивка или душ.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория