.

.

Обновен е Осцилиращ Фен Сгъваем и преносим Вентилатор с регулируема височина, Работещ на батерии Вентилатор с 4 скорости, Силен Вятър, за дома, офиса, Пътуване, Къмп?

Обновен е Осцилиращ Фен Сгъваем и преносим Вентилатор с регулируема височина, Работещ на батерии Вентилатор с 4 скорости,

Оценка на посетителите:

BGN 3.00
Брой продукти
Налично за поръчка

【Регулируема височина】 Този вентилатор може да се разтегне с около 41,1 инча, който може да се регулира, ако е необходимо.Нека нашите фенове с регулируема височина ще ви направи още по-удобно. 【Мощен и с висока производителност】 Вградена акумулаторна батерия с капацитет 7200 ма батерия, напълно заредена батерия може да работи до 8,5-33,5 часа (в зависимост от различните степени).Този сгъваем електрически вентилатор с 4 степени на вятъра, които ще отговарят на вашите различни нужди. 【Многофункционален настолен /outdoor фен】 С функция за превключване на предавките, функция поклащам глава на 90 градуса, функция за малки нощни лампи, функция за показване на заряд на батерията, функция за дистанционно управление и функция за синхронизация, мултифункционален фен е добър помощник в живота. 【Захранва от USB & тиха работа 】 Храна от 59-инчов USB-кабели (влизат в комплекта), съвместим с компютри, лаптопи, блокове за захранване, монтиран на стената честота устройства и всякакъв друг източник на захранване с поддръжка на USB.Въпреки че сгъваем фен е много мощен, дори и на висока скорост, шумът по-малко от 40db.Той е тих и добър приятел по време на работа и сън.Идеален за вашия работен плот, офиса и спалнята. 【Лесно се отваря и лесен за почистване】 Притеснявате за прах във вентилатора?Този акумулаторна фен лесно да се отваря за почистване.Просто хванете капака на вентилатора с двете си ръце и чрез завъртане на рамката обратно на часовниковата стрелка, оставете я отворена.След това извадете подвижни капака, за да я почисти от прах.Толкова е удобно!. 【С музикален плеър, Bluetooth】Този пътен вентилатор с музикален плеър, Bluetooth, благодарение на който ще можете да се насладите не само на хладно лято, но и на любимата си музика!.За всякакви допълнителни въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние винаги ще бъдем тук!.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория