.

.

Avont 3 опаковки Пера на женските Памперси за кучета (Голям размер / талия 18-24), Премия за Многократна употреба Высокоабсорбирующие Памперси за кучета, Здрав Калъф за П?

Avont 3 опаковки Пера на женските Памперси за кучета (Голям размер / талия 18-24), Премия за Многократна употреба Высокоабсорбирующие

Оценка на посетителите:

BGN 13.33
Брой продукти
Налично за поръчка

? Пелени за кучета в голям размер : най-подходящи за по-големи кучета и кученца с размер на талията от 18 "до 24".Моля, измерете талията на кучето си, точно пред задните си лапи, за да се гарантира добра кацане. забележка : не затягайте прекалено стегнат при измерване.Ако вашето куче е средно по размер, помислете за теглото му.Куче потяжелее, увеличься на размера.По-тънък куче, уменьшись на размера. ? Висока впитываемость : изработен е от няколко вътрешните слоеве на поглъщането от полиестерна мрежа и водоустойчив външен слой за предотвратяване на течове и повреди на килими, тапицерия на седалката и мека мебел. ? Мек и удобен : изработен е от мек и удобен материал, увеличава комфорта пеша кучето си по време на носенето на памперси; Полезен е за неопитни кученца, женски кучета в период на топлина или физиологичен период, както и на кучета, страдащи от възбуда при уриниране или инконтиненция на урината. ? Регулируем колан : благодарение на удобен цип кука и примка за колан за лесно регулиране на дължината в съответствие с талия на вашето куче. ? Миещи се и многократна употреба : по-икономични и екологично чисти, отколкото на пелени за еднократна употреба за кучета; машинно пране и сушене.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория