.

.

Банер за столче за хранене за хранене с снежинками за момичета - Зимно парти Onederland, Украса на банер в Деня на раждането на първото детско столче за хранене за хранен?

Банер за столче за хранене за хранене с снежинками за момичета - Зимно парти Onederland, Украса на банер в Деня на раждането

Оценка на посетителите:

BGN 7.99
Брой продукти
Налично за поръчка

❄️БАНЕР с снежинками на 1-ви рожден ден - тя Е много красива украса за детско столче за хранене за хранене от розово-бялата лента от тюл, той се произвежда момичета ръчно, а сладък банер с снежинками е идеален за зимата на вашето малко момиченце!. ❄️ РЪЧНА РАБОТА - Банер столче за хранене за хранене е разделен на две части.Банер 1 : "ONE" е направена от почувствах тъкани, цветни снежинки-сигнални ракети, розови букви и ръчно наклеен на флаг с ласточкиным опашка. 2 : Лента и тюлевые банери се правят трудолюбив момичета, обвързано с пеньковым веревкам. ❄️ КРАСИВ ПОДПОРИ за фотосесия - Този красив банер silver snow one ще се превърне в идеалното допълнение към зимните тематична партито на вашето дете Onederland.Идеален за първия рожден ден в снежна теми.Нашия банер с снежинками Onederland може да се използва за украса на парти по повод рождения ден на вашето дете, окачени на десертни маси, столчета за хранене, камини и др. ❄️Размер на банера под формата на снежинки - размер на банера под формата на ласточкиного на опашката е около 7,8 * 5,5 см, размер на всяка лента около 11,8 инча, е малко по-дълъг обикновен банер на стульчике за хранене, с обща дължина 60 см, могат да се разделят на две висящи, нашия безплатен точков лепило ще ви бъде по-удобно да се мотае в столче за хранене. ❄️ ПОКУПКА БЕЗ РИСК - VAVAYAO - надежден и професионален производител на празнични аксесоари, който се стреми да осигури на вашите малки деца прекрасен и незабравим рожден ден.не се колебайте да ни потърсите, ако възникнат проблеми с нашия набор от украса за рожден ден, и ние ще решим вашите проблеми в рамките на 24 часа. ❄️Описание на продукта❄️ ❄️ Нашата концепция на марката VAVAYAO❄️ Нашият екип използва всички видове декорации за партита като център, украса за рожден ден, абитуриентски церемонии, сватби, годишнини, etc.to празнувайте своите специални поводи и тържества. 1. Всички наши изделия са ръчно изработени, за да добавите малко допълнителни подробности и да впечатлите гостите си вечеринки2. Нашата цел е да разработи изключителен творчески подход, за да може идеално да изразят себе си, при поръчка на нашата продукции3. Ние никога няма да отрязани ъгли.Нашите ръчно изработени изделия - истински сувенири, нека всеки миг да бъде едно незабравимо преживяване, като сърце 3. Този продукт може да се използва за декорация на рождения ден на детето; ежедневното облекло; декори за снимките и на други сцени.Това е идеалното бижу за вечеринки4. Този продукт също е добър избор за подарък.Вашите желания могат да бъдат изразени с помощта на този продукт ❄️Технически характеристики❄️ Материали : филц, картон, цветна лента, тюл, конопляная въже Размери на продукти и изделия в пакет : знаме с жълта опашка : 7,8 * 5,5 инча Общата дължина на банера : 60 * 11.8 инча.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория