.

.

Бижута за бала 2022 г. - 2 бр., Поздравителни банери за завършилите, Аксесоари за абитуриентски партита, на Фона на бала банер 2022 година за вътрешна и външна употреба, в ?

Бижута за бала 2022 г. - 2 бр., Поздравителни банери за завършилите, Аксесоари за абитуриентски партита, на Фона на бала

Оценка на посетителите:

BGN 4.26
Брой продукти
Налично за поръчка

Съвети : 1. и 2 ролка бяла лента с размер 98,5x18 инча (ДхШ), достатъчно големи, за да се откроява, тъй като перфектен фон за бала банер добавя повече радост на бала на церемонията. С пристъпите на капачката, преобръщане, флага и други елементи от дизайна, са подходящи за абитуриентски партита.При всякакви проблеми с продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас и връщане на стоката. √ Вътрешна и външна украса - Класически бала банер придава допълнителен чар честването на издаване на завършилите. Това е атрактивна декорация за абитуриентски, без съмнение, ще направят вашата выпускную церемонията е пълна с изненади. 【Отлично оформяне на партита】- Бала банер с надпис "Клас 2022" и "Ние се гордеем с вас", украсени с выпускными шапки, сертификат за завършване на училище, фойерверки, елементи на хартата завършил, добавя прекрасна атмосфера на предстоящите абитуриентски церемония.Все още беспокоишься за извършване на бала 2022 година? Вижте, нашият бала банер - чудесен избор за вас.Просто дръж банер там, където искате, с помощта на приложената лента, здрава, не допускающей разкъсвания и дълголетие. Това е атрактивна декорация за абитуриентски, без съмнение, ще направят вашата выпускную церемонията е пълна с изненади. 【100% Материал премиум-клас】- Нашите деления банери, изработени от висококачествена тъкан материал, лесно се изтриват и са здрави, ги лесно выцветать след многократно почистване. 【2 елемента абитуриентски банери】-В комплекта са включени 2 поздравителни банер за завършилите 2022 г. 【100% Материал премиум-клас】- Нашите деления банери, изработени от висококачествена тъкан материал, лесно се изтриват и са здрави, ги лесно выцветать след многократно почистване.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория