.

.

JeVenis Чинии за Парти в чест на рождения Ден на Дракона, Аксесоари за парти в чест на рождения Ден на Дракона, Покривка За партито в чест на рождения Ден на Дракона, Топ?

JeVenis Чинии за Парти в чест на рождения Ден на Дракона, Аксесоари за парти в чест на рождения Ден на Дракона, Покривка

Оценка на посетителите:

BGN 0.67
Брой продукти
Налично за поръчка

Нашата празнична чиния с дракон ще бъде спокоен и красива украса за вашето парти.С помощта на лесен монтаж, ще можете да създадете най-прекрасната фантазийную парти!.Нашите аксесоари за партита с дракони ще донесе на семейството и приятелите си с нищо не сравнимую радост и най-прекрасните моменти.Идеален подарък за най-скъп човек, за да усетите най-запомнящ се рожден ден и се насладете на тези трогательным момент заедно.Какво ще получите : 8 празнични чинии с дракон размер 9, 8 празнични чинии с дракон с размер 7 инча, 8 чаши с дракон, 20 кърпички с дракон, 1 празнична покривка с дракон, 1 банер за рожден ден с дракон, 1 topper за торта за рожден ден с дракона.Нашата празнична чиния с дракон ще бъде спокоен и красива украса за вашето парти. 无. 无.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория