.

.

Контейнер за подправки GRETD, Керамични Сахарница, Поставка за подправки за сол и пипер, Кухненски принадлежности (Цвят: A, размер: както е показано на фигурата)

Контейнер за подправки GRETD, Керамични Сахарница, Поставка за подправки за сол и пипер, Кухненски принадлежности (Цвят:

Оценка на посетителите:

BGN 149.64
Брой продукти
Налично за поръчка

Прост, светъл, лек, красив и лесен за използване.Цели на кутията пести място.Гуманизированный дизайн, с една ръка кликнете върху капака, за да отворите.Отворена конструкция, на която лесно да поставяте лъжица. Слот за писалка лъжици, изземване на жилища от банките е направен за писалки, лъжици, умело зажимайте лъжица, фиксируйте лъжица.Прост, светъл, лек, красив и лесен за използване.Цели на кутията пести място.Гуманизированный дизайн, с една ръка кликнете върху капака, за да отворите.Отворена конструкция, на която лесно да поставяте лъжица. Слот за писалка лъжици, изземване на жилища от банките е направен за писалки, лъжици, умело зажимайте лъжица, фиксируйте лъжица.Описание Проста, блестяща, нежна, красива и удобна за употреба Цели на кутията пести място Ергономичен дизайн, за отваряне на капака е достатъчно да кликнете върху него с една ръка, лъжица лесно да вмъкнете в слот за писалка лъжици, изземване на жилища от банките е направен за писалки, лъжици, удобно зажимать лъжица, фиксира лъжица Параметри на продукта Материал : керамика Приложимо място : кухня Цвят : зелен, розов Размер : 5.5*5.5*7.5 Приложими хора : в обща опаковка включва : Буркан за подправки * 1 бр. (с изключение на други демонстрационни продукти) забележки : 1. Поради различни монитори и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове на снимката.Благодарим ви!2. Поради ръчно измерване на допустимо отклонение е 1-3 cm3. Поради материални и технологични проблеми при получаването на стока, ще се усети някаква особена миризма.След измиване сложете го в проветрено място за отстраняване на неприятни миризми.Домашната Кухня Кухня с Трапезария и Развлекателна Прибори Обслужването на Бутилки за пресован подправки.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория