.

.

Контейнер за захар Arswin с капак и лъжица, Буркани за подправки, Сахарница от неръждаема стомана с 12 Унции, Мултифункционален Контейнер за сол и кафява захар, Аксесоа?

Контейнер за захар Arswin с капак и лъжица, Буркани за подправки, Сахарница от неръждаема стомана с 12 Унции, Мултифункционален

Оценка на посетителите:

BGN 3.00
Брой продукти
Налично за поръчка

✓С кухненски контейнер за съхранение : не само сахарница, контейнер и може да се използва в кухнята, за съхранение на сол, подправки, подправки и подправки, е идеалното допълнение за дома и кухнята;. ✓ Висококачествен материал : контейнер за захар от хранително-вкусовата неръждаема стомана с матово покритие, небьющийся и здрав, един контейнер за продължителна употреба;. ✓Сахарница с лъжица : Идва с лъжица, на място, което е удобно при готвене или подаване на захар към кафето, с един слот, така че тя никога не съм загубена;. ✓Лесно почистване : Не е лепкав материал, лесен за почистване и може да се мие в миялна машина; с капак, който идеално подходяща за защита на захар вътре;. ✓Размери 8,1 *8,1*6 см/3.2*3.2*2.4 инч, дебелина 0,7 mm;.Тази сахарница-опаковка ще бъде идеалното допълнение към всяка маса;.Удобно време за почивка, на чаша кафе, няколко лъжици захар!.Никога повече не търсете лъжица - с лъжица за захар, която е поставена в гнездото за съхранение;. материал с дебелина 0,7 мм, небьющийся и здрав, един контейнер за продължителна употреба;. Контейнер от нелипкого материал, лесен за почистване и може да се мие в миялна машина;.Не само сахарница, контейнер и може да се използва в кухнята, за съхранение на сол, подправки, подправки и подправки, е идеалното допълнение за дома и кухнята;.Добра сахарница за цялото семейство, в която можете да добавите захар в кафето с мляко, ставане всяка сутрин.Защо да изберете захар Arswin?. Неръждаема стомана-високо качество 304, здравословно и трайно.Идеален, за да се запази захар под ръка за приготвяне на кафе, на люспи.Лесно се почистват и се съхраняват, безопасни за съдомиялна машина.Идеална украса за вашата маса.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория