.

.

Небесен Тенденция, Прозрачни Завеси със Звезда на Еднорога за Момичета, 95 сантиметра, Дълъг Прът, Джобен Дизайн с Мультяшными Животни, Бял, Сребрист Принт, алуминие?

Небесен Тенденция, Прозрачни Завеси със Звезда на Еднорога за Момичета, 95 сантиметра, Дълъг Прът, Джобен Дизайн с Мультяшными

Оценка на посетителите:

BGN 1.67
Брой продукти
Налично за поръчка

Мека, копринена и гладка материя са по-подходящи за деца.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА МАТЕРИЯ : Мека, копринена и гладка материя са по-подходящи за деца. Се прилага за спалнята, хола, детската стая, детска стая, кухня и всяка стая. 24-ЧАСОВО ОНЛАЙН-обслужване на клиентите : всеки път, когато се сблъсквате с предизвикателствата на продукта, ние ще ви помогнем да ги разреши за първи път.Позволете на естествената светлина да проникне в къщата, без да се притеснявате за ярка светлина, създаване на перфектен баланс на слънчевата светлина и сянка, за да създаде приятна и мека атмосфера в стаята си. Мек почистващ препарат без избелване.Това също се отразява на нашите благословии и очаквания по отношение на децата.Еднорози са символ на кураж, чистота, красота и благородство.Това също се отразява на нашите благословии и очаквания по отношение на децата.Пакетът ВКЛЮЧВА : Комплект от 2 прозрачни завеси; Всеки панел е с размери 52 инча и 95 см в дължина.Еднорози са символ на кураж, чистота, красота и благородство. Дизайн с принтом от сребърно фолио носи във вашия дом, модерен и съвременен лесен стил, който е по-подходяща за деца и момичета. Висококачествена опаковка, високо качество на платове и съвременни технологии шивашки 2. Мек почистващ препарат без избелване.НЯКОЛКО функции : 1.ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА : Машинно пишеща машина при температура на водата по-долу 86 °C. Мек почистващ препарат без избелване.Гладене при ниска температура.МНОГО ФУНКЦИИ : Висококачествена вуалевая плат осигурява по-голяма самостоятелност, отколкото обикновените кърпички.ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА : Машинно пишеща машина при температура на водата по-долу 86 °C.Пакетът ВКЛЮЧВА : Комплект от 2 прозрачни завеси; Всеки панел е с размери 52 инча и 95 см в дължина.Не използвайте остри предмети, царапающие завеси.Ние се стремим към развитие и сигурност на вас и вашите деца, с помощта на нашите продукти.Нашата цел е да предостави на клиентите си висококачествени продукти на разумна цена.В същото време ярък и нетоксични завеси предпазват здравословен растеж на вашите деца.ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА : Машинно пишеща машина при температура на водата по-долу 86 °C. Малко намаляване на осветеност може да направите стаята по-уютна през деня и защита на личните данни в стаята си.Под закрилата на еднорози децата ще станат по-малко се страхува от нощта и ще направи съня си по-стабилни и удобни.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА МАТЕРИЯ : Мека, копринена и гладка материя са по-подходящи за деца.Гладене при ниска температура.Защо да Изберем детски пердета Sky Trend?Skytrend - професионален производител на домашен текстил с повече от десет години история.ДИЗАЙН на фигурата мультяшного еднорог : Пердета с единорогом е много популярен сред децата.В същото време ярък и нетоксични завеси предпазват здравословен растеж на вашите деца.ВИСОКИ СТАНДАРТИ НА ПРОИЗВОДСТВО : 1.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория