.

.

LEACIEN 6 бр. Торби за пране на сутиени за дрехи, Чанта за дрехи за сутиени за Пералня, Чанта за деликатно пране, бельо, Дамско бельо, Чорапи, Ризи (6 Бяло-сиво)

LEACIEN 6 бр. Торби за пране на сутиени за дрехи, Чанта за дрехи за сутиени за Пералня, Чанта за деликатно пране, бельо,

Оценка на посетителите:

BGN 9.06
Брой продукти
Налично за поръчка

Комплект торбички за пране на сутиен от 6 теми : Многократна употреба пакети за деликатно измиване с хубав сгъваем дизайн и здрава пластмасова рамка, за да се предотврати деформация на сутиена в перална машина.Високо качество : Отлично и дебели чанта за пране fabic, цип, защитен от вытачек и корозия, с автоматично заключване направи чанта за пране на здравите и за многократна употреба.Многофункционален : Чанта за дрехи, за бельо може да се предотврати деформация, пързалка, спутывание бельо, сутиен, бикини, чорапи.А неговият прекрасен външен вид ви позволява да го използвате и като кошница за съхранение на бельо. голям чанта с дръжка : на Окото чанта за дрехи за пране на сутиени с дръжка и чанта за бельо с цип за пералня.Подходящ сутиен всички размери : Размер : 33 * 22 см, идеална за сутиени в различни размери. 6 бр. Сутиен за пране на дрехи на Окото Сутиени Чанта за дрехи с дръжка и цип Чанта за Бельо за Пералня.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория