.

.

Тежкотоварни Месинг Ивица на Градински Маркуч 3/4 4-Лентов Y-Образен Спирателен Съединител за Маркуч, Адаптер за контакта, Сплитер, Адаптер с 2-Ма Изломами, Удължител ?

Тежкотоварни Месинг Ивица на Градински Маркуч 3/4 4-Лентов Y-Образен Спирателен Съединител за Маркуч, Адаптер за контакта,

Оценка на посетителите:

BGN 1.67
Брой продукти
Налично за поръчка

[СВЕРХПРОЧНАЯ масивна месинг] 100% масивна месинг прави 4-ходова сплитер здрав, издръжлив на месинг съединител за маркуч поддържа водно налягане до 0,8 Mpa, 4-ходова сплитер по-здрав от пластмасови клапи, не тече, стандартен 3/4 инча. Подходящ за повечето стандартни маркучи. [Набор от разветвителей за градински маркучи] се предлага с 4-гореща соединителем за маркуч, 2 адаптера за градински маркучи с спирала на пружина - това количество е достатъчно за напояване на вашата градина.Разделител на водата превръща един съобщение на вода в 4 посоки, което е много удобно за едновременно наблюдение на работата на различни места. [РЕГУЛИРУЕМА РЕГУЛИРАНЕ на РАЗХОДА] Вие можете да използвате този сплитер на крана в качеството на регулатор на налягането на градински маркуч, просто адаптиране на медни лостове, осигуряване на перфектен поток за поливане, миене на колата или почистване на сайдинг. [ШИРОКОТО ПРИЛАГАНЕ на] 4-ходовите вентили са много подходящи за напояване на градината, озеленяване, напояване, капково напояване, отглеждане на разсад и така нататък.Това може да улесни живота в градината си, и това е най-доброто решение за поливане на градината. [СЪВЕТИ] Ако по някаква причина не сте 100% удовлетворени, моля, уведомете ни и наш екип клиенти ще ви помогне да върнете продукта. [СВЕРХПРОЧНАЯ масивна месинг] 100% масивна месинг прави 4-ходова сплитер здрав, издръжлив на месинг съединител за маркуч поддържа водно налягане до 0,8 Mpa, 4-ходова сплитер по-здрав от пластмасови клапи, не тече, стандартен 3/4 инча. Подходящ за повечето стандартни маркучи. [Набор от разветвителей за градински маркучи] се предлага с 4-гореща соединителем за маркуч, 2 адаптера за градински маркучи с спирала на пружина - това количество е достатъчно за напояване на вашата градина.Разделител на водата превръща един съобщение на вода в 4 посоки, което е много удобно за едновременно наблюдение на работата на различни места. [РЕГУЛИРУЕМА РЕГУЛИРАНЕ на РАЗХОДА] Вие можете да използвате този сплитер на крана в качеството на регулатор на налягането на градински маркуч, просто адаптиране на медни лостове, осигуряване на перфектен поток за поливане, миене на колата или почистване на сайдинг. [ШИРОКОТО ПРИЛАГАНЕ на] 4-ходовите вентили са много подходящи за напояване на градината, озеленяване, напояване, капково напояване, отглеждане на разсад и така нататък.Това може да улесни живота в градината си, и това е най-доброто решение за поливане на градината. [СЪВЕТИ] Ако по някаква причина не сте 100% удовлетворени, моля, уведомете ни и наш екип клиенти ще ви помогне да върнете продукта.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория