.

.

Healeved 2 бр. Бамбук препарат за съдове Пластмасови Корита За Баня, Контейнер за Пътуване, Пластмасови опаковки за Сапуни, Държач за Сапун, Светло кафяво, Без Перфораци?

Healeved 2 бр. Бамбук препарат за съдове Пластмасови Корита За Баня, Контейнер за Пътуване, Пластмасови опаковки за Сапуни,

Оценка на посетителите:

BGN 2.00
Брой продукти
Налично за поръчка

Бамбук сервировочный тава : Той е много подходящ за баня, кухня, мивка, тоалетна, душ помещението.Контейнер за измиване на тялото : Изработен е от висококачествен бамбуково материал и практичен за по-дълга употреба.Пластмасови палети : стил, без пробиване, плавни линии и проста форма, много практични и красиви.Тава за баня : с Проста конструкция позволява на вашето значение остане чист, като по този начин за удължаване на срока на експлоатация на вашия сапун.Пластмасови корита : Държач за сапун от тиково дърво с прорези, държач за кухненска дървена гъба, Самоотливающаяся препарат за съдове за душ, мивка, баня, вани, микробуса. Бамбуков поднос за сервиране : Много подходящ за баня, кухня, мивка, тоалетна, душ помещението.Контейнер за измиване на тялото : Изработен е от висококачествен бамбуково материал и практичен за по-дълга употреба.Пластмасови палети : стил, без пробиване, плавни линии и проста форма, много практични и красиви.Тава за баня : с Проста конструкция позволява на вашето значение остане чист, като по този начин за удължаване на срока на експлоатация на вашия сапун.Пластмасови корита : Държач за сапун от тиково дърво с прорези, държач за кухненска дървена гъба, самоотливающаяся препарат за съдове за душ, мивка, баня, вани, микробуса. Пратката включва 2 х бамбук сапун ястия Особености -Материал : Бамбук държач за сапун за баня - Оборудване, плотове вашата баня сапун кутия, това е добър контейнер за сапун, душ за домашен декор. - Благодарение на дренажна дизайн сапун си остане суха и чиста за по-добро използване на кабина за източване на сапун experience wood. - Благодарение на простия и удобен дизайн, този продукт също така може известно време служи тава за източване на домашен сапун. - Бамбук препарат за съдове - това е творческа и красив дизайн, практично и трайно ястие за баня. - Много подходящ за баня, кухня, мивка, тоалетна, душ, стаи и т.н., препарат за съдове с чашка за изпускателя.Информация за стоки Отводнителен сапун save It многофункционально, тя може да се използва и като тава за съхранение на сапун, както и у дома decoration.travel контейнер Ще бъде добър подарък за вашето семейство и приятели, и той им се радвате.контейнер за измиване на тялото на Този обект представлява креативен бамбук държач за сапун, изработен от висококачествен и траен материал. бамбуков поднос за сервиране Лесно се поддава на слива и е трайна.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория