.

.

Легла за кучета MMAWN | Сверхмягкие на легла за кучета в клетки за кучета-Подходящи за машинно пране и сушене -Мини легло за домашни любимци (размер: 6060 см)

Легла за кучета MMAWN | Сверхмягкие на легла за кучета в клетки за кучета-Подходящи за машинно пране и сушене -Мини легло

Оценка на посетителите:

BGN 37.01
Брой продукти
Налично за поръчка

> Форма за печене на хляб, подобен на него, домашен любимец, 100% чисто нов, високо качество. > Висококачествен комфорт и топлина за вашия домашен любимец. > На разположение четири сезона, почистване на дизайн с цип по-удобно, може да се пере в машина. > Външен вид водоустойчив, нескользящий. > Материал устойчив на укусам, устойчив на надраскване. > Форма за печене на хляб, подобен на него, домашен любимец, 100% чисто нов, високо качество. > Висококачествен комфорт и топлина за вашия домашен любимец. > На разположение четири сезона, почистване на дизайн с цип по-удобно, може да се пере в машина. > Външен вид водоустойчив, нескользящий. > Материал устойчив на укусам, устойчив на надраскване.Това е напълно ново легло за домашни любимци, която е подходяща за всеки домашен любимец и пада като вашия домашен любимец, без да се налага да преместим цялата легло.Дъното на легла за домашни любимци са произведени от водоустойчив материал, за да се намали вероятността от удари в леглото или да изляза навън.Отнася се за : универсална цветова класификация : поставка за печене Приложим размер : 40 * 40 см (16 * 16 инча) за £ 10 за домашни любимци 60 * 60 см (24 * 24 инча) за £ 20 на домашни любимци.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория