.

.

Преносим Вентилатор на Климатика WZHHPIDN, Персонален Настолен Охлаждащ вентилатор 4в1 с 3 Скорости на Вентилатора-Охладител на въздуха за кола/къща/Къмпинг, Изпаряван?

Преносим Вентилатор на Климатика WZHHPIDN, Персонален Настолен Охлаждащ вентилатор 4в1 с 3 Скорости на Вентилатора-Охладител

Оценка на посетителите:

BGN 21.33
Брой продукти
Налично за поръчка

Чилър въздух - това е идеалната малка климатик за общежития, квартири, къмпинги, офиси, спални, кухни или дневни.За по-добро охлаждащ ефект може да добавите в резервоара за вода смес с ледена вода. 2, С Бързо спадане на температурата:. подходящи за много случаи:.Просто натиснете и задръжте ключа мини на климатика в продължение на две секунди, и хладен въздух ще ви позволи бързо регулиране на скоростта на вятъра на три нива и мараня на две нива в зависимост от вашите нужди в различни ситуации.Вграден резервоар за вода преносим климатик значително подобрява зрението, в въздушен охладител също така може да добавите аромат за пречистване на въздуха, а на скалата отвън може да се види ясно количество вода.Преносим климатик защитава здравето на вашето семейство.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория