.

.

Играчка за баня с Осьминогом Hemoton, Играчки за Момичета, Играчки за Деца, Играчки с Осьминогом, Играчки за Деца, Играчки за улицата, Играчка за вана с Пяна, Красиви Игр?

Играчка за баня с Осьминогом Hemoton, Играчки за Момичета, Играчки за Деца, Играчки с Осьминогом, Играчки за Деца, Играчки

Оценка на посетителите:

BGN 6.55
Брой продукти
Налично за поръчка

Играчки за деца на открито - идеална за забавно развлечение в градината, на тревата и на басейна.Децата си-това много ще се хареса.ИГРАЧКИ За КЪПАНЕ ЗА ДЕЦА.. ??Вашето бебе да бъде добро, щастливо и незабравимо детство.ИГРАЧКИ за къпане момичета - можете да ги изпратите на своите деца, като подарък, те ще бъдат щастливи.Детето ви ще е добро, щастливо и незабравимо лято.RAYAN TOYS FOR KIDS - Изработени от висококачествен и безопасен материал ABS, те са много трайни използва и креативни.ДЕТСКИ ИГРАЧКИ НА ОТКРИТО - лесно да пълнят, лесно напръскани!Би било интересно да играят водната игра със семействата.Освен това, е чудесен начин за увеличаване на интереса на децата към активен отдих.Играчки за деца на открито - идеална за забавно развлечение в градината, на тревата и на басейна.Децата си-това много ще се хареса.ИГРАЧКИ За КЪПАНЕ ЗА ДЕЦА.. ??Вашето бебе да бъде добро, щастливо и незабравимо детство.ИГРАЧКИ за къпане момичета - можете да ги изпратите на своите деца, като подарък, те ще бъдат щастливи.Детето ви ще е добро, щастливо и незабравимо лято.RAYAN TOYS FOR KIDS - Изработени от висококачествен и безопасен материал ABS, те са много трайни използва и креативни.ДЕТСКИ ИГРАЧКИ НА ОТКРИТО - лесно да пълнят, лесно напръскани!Би било интересно да играят водната игра със семействата.Освен това, е чудесен начин за увеличаване на интереса на децата към активен отдих.Пратката включва 1 x Характеристики на играчки -Цвят : Червен интерактивна играчка за баня -Размер : 18,30 X14,20 X7,30 см /7,19 X5,58 X2 Комплект, подходящ за деца. -Материал : ABS детски играчки -Нека децата ви ще прекарат много щастливо детство с този интересен игрушечным детски аксесоар. -Изработен от висококачествена ABS материал, който може на време да се превърне в играчка-поплавъка за къпане. -Лесно е пълен, лесно се пръска!Би било интересно да играят водната игра със семействата.Освен това, е чудесен начин за увеличаване на интереса на децата към активен отдих на открито - играчки-брызгалки по време на къпане. -Ако беше останал в градината или на тревата забавление, този продукт ще се превърне в чудесен обект за забавление на вашите деца с очарователни детски играчки. -Гладка повърхност, не е нужно да се притеснявате за това, че имате увреждане на детски ръцете играчка за вана с пяна.Информация за стоки, Прекрасен детски играчки Е мультяшная играчка-разбрызгиватель с осьминогом, изработени от висококачествена ABS-материал, здрав и практичен за по-дълга употреба. играчки за къпане на малки деца, и вие можете да свържете тази играчка за пръскане на вода към вода тръба, и тази играчка ще разбрызгивать вода, което е забавно и привлекателно за игри на децата.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория