.

.

Античен Месинг Компас с Морски Слънчевия часовник и Надпис в Морски стил с Дървен Корпус, Изпратен на Морската Навигация Джобен Компас Инструмент за Пешеходен Тур?

Античен Месинг Компас с Морски Слънчевия часовник и Надпис в Морски стил с Дървен Корпус, Изпратен на Морската Навигация

Оценка на посетителите:

BGN 39.57
Брой продукти
Налично за поръчка

Украсени със скъпоценни камъни стрелката на компаса Бързо се обърна на Север, За своевременно и точно четене на показания.Така че, Ходите ли с бойскаутами Или да се загубиш В Гората, Аз Ще бъда ваш Водач.Магнитен компас в старинен стил, което Го прави доста Впечатляващо Продукта!Компас ще се превърне в Чудесно допълнение към Колекции от морски инструменти, великолепна морска интериор В кабинета на стария моряк или Идеалният инструмент за начинаещи, за да научите астронавигацию.Този компас е един от инструментите, използвани за определяне на посоката и местоположението. никога не се премахва, затова персонализиран подарък ще бъде ценена от близките си за години напред. Компаси, използвани в продължение на много години, за да помогне на пътниците да се определи вашето местоположение, както и Местоположение на местоназначението. ➤ И практичност, трайност : - Този ретро компас може да се използва като декоративен елемент и образователни подарък.Може да бъде дадена по такъв повод, като парти, рожден Ден, приятелство, Великден, Ден на бойскаута, абитуриентски бал, Деня на бащата, вдъхновяващи подарък.Този компас перфектно изработен от плътен месинг. ➤ ПОЛЕЗНО : - Това е екипировка за оцеляване е необходимо допълнение към набор за оцеляване или раница всеки пътник или любител на приключения, за да се ориентирате в случай на извънредни ситуации на открито.Антични му довършителни Разкрасяване на интериора на вашия дом, офис, офис бюра и много Други.Този прекрасен Коллекционный компас има за класифициране в градуси и е идеален за подаръци и демонстрации.Това може да бъде Допълнение към вашето Антични колекции. ➤ МАТЕРИАЛ : Месинг.Това може да бъде Допълнение към вашето Антични колекции.Този компас е Идеалното настолен аксесоар и са чудесно допълнение към морски колекции".Антични му довършителни Разкрасяване на интериора на вашия дом, офис, офис бюра и много Други. ➤ ПОДАРЪК ЗА : - Джобен компас ръчно изработени от плътен месинг, ръчно изработени с богата винтажной патина.Това придава на Вашето Пространство и Стилен външен вид.Независимо от това, готвите ли Сте за приключения на открито или за спешни случаи, Компас е незаменим предмет на оборудване.Любител на разходки и активна почивка. ➤ ПОЛЕЗНО : - Това е екипировка за оцеляване е необходимо допълнение към набор за оцеляване или раница всеки пътник или любител на приключения, за да се ориентирате в случай на извънредни ситуации на открито.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория