.

.

Feqwgny 2023 Обновен вентилатор на Тавана 4111 Бели Вентилатори с Подсветка Приложение и Дистанционно управление, 6 Степени на вятъра Модерен вентилатор на Тавана, Синхро?

Feqwgny 2023 Обновен вентилатор на Тавана 4111 Бели Вентилатори с Подсветка Приложение и Дистанционно управление, 6 Степени

Оценка на посетителите:

BGN 1.00
Брой продукти
Налично за поръчка

✅Вентилатори с подсветка - нерегламентирани яркостта и цветната температура осигуряват повече възможности за декор.Вентилатор с осветление са оборудвани с 6-високоскоростен двигател за постоянен ток, който работи тихо.Можете да управлявате всички неща с помощта на приложения или на дистанционното управление. ✅ Управление на приложението и дистанционно управление - Лесно се настройва на 6 нива скоростта на вентилатора или яркост или цветовата температура (лека нощ и основна лампа може да се регулира отделно) монтаж на таван осветление с помощта на дистанционното управление (включени в комплекта) или приложение. ✅ Функция на интелектуална памет : вентилатори скрит монтаж с осветление и дистанционно управление могат да се запомнят настройките на яркостта или цветна температура.Можете свободно да регулирате и да определят своята идеална яркост и цветова температура.Вентилатор на тавана ще запази вашите настройки за цялата по-нататъшна употреба. ✅Вътрешен вентилатор на тавана - 20-инчов нископрофилен, вентилатор на тавана с осветление е по-безопасно на обикновения фен.Удобен за потребителя дизайн може да ви спести пространство.Това е осветление и вентилатори са подходящи за спалнята, хола, кухнята, офиса, трапезарията и т.н. ✅Сверхшумный фен - Подобрена безшумен dc двигател напрежение 110 с ножове фенове, предотвращающими люлка.Благодарение на спящему режим и функция за нощно осветление, вентилатор на тавана може да осигури спокойно ползване. ✅Доброто вентилатори - Корпус led лампа за монтаж на таван фенове е изработен от высокопрозрачного акрил.Тежкотоварни стоманена рама осигурява устойчивост на вентилатора при инсталиране на тавана.Корпус на осветителното тяло с модерен дизайн, идеално за декорация на вашата красива стая. ✅Многофункционални вентилатори с подсветка таймер за 1/2/4/8 часа, функция отделно за нощно осветление, функция отклонения, 6-степенна скорост на въртене на вентилатора, яркостта и цветната температура, без ограничения.Всички по-горе функции могат да се управляват с помощта на приложения или на дистанционното управление. ✅Параметрите на продукта - Диаметър на монтаж на таван фенове е 20 см, а височината - 5,1 инча.Подходящ за използване в закрити и малки помещения.Оборудван с двигател с постоянен ток 110 В, с честота от 60 Hz. 80-ваттная основна лампа и 4-watt лека нощ.Регулируема просвет от 3000 ~ 6500lm. ✅ Лесна инсталация - почти всички компоненти са вече предварително събрани в една опаковка.С помощта на водещи кабели можете лесно да инсталирате вентилатор на тавана в продължение на 20 минути.Професионален онлайн екип следпродажбено обслужване работи 24 часа в денонощието.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория