.

.

Маска за сън Headerbs, Удобна, Принудителна Светлина, Мека светлина, Приятна За кожата Маска за очи с Лед за нощен сън ((Черно + синьо страна))

Маска за сън Headerbs, Удобна, Принудителна Светлина, Мека светлина, Приятна За кожата Маска за очи с Лед за нощен сън

Оценка на посетителите:

BGN 0.33
Брой продукти
Налично за поръчка

ПОДОБРЕТЕ КАЧЕСТВОТО на СЪНЯ : Лека и преносима маска за сън - един добър помощник за премахване на умората и подобряване на качеството на съня.ПОВЕЧЕ МЯСТО : ви осигурява повече пространство за очите и липсата на усещания в очите или главата по време на сън.Висококачествен материал : Маска за очи с помощта на висококачествен трикотажен плат, фина работа, с много добро качество и дълъг експлоатационен срок.КОМФОРТНО УСЕЩАНЕ ПРИ ЧОРАП : Меко и адаптивен, той няма драскотина и не сдавливает кожата, така че е удобно за носене.ЛИПСАТА на НАТИСК : Очна чашка снабдени с меки поролоновыми наслоявания, които не сдавливают ушите, не се подхлъзна и не отваливаются.ПОДОБРЕТЕ КАЧЕСТВОТО на СЪНЯ : Лека и преносима маска за сън - един добър помощник за премахване на умората и подобряване на качеството на съня.ПОВЕЧЕ МЯСТО : ви осигурява повече пространство за очите и липсата на усещания в очите или главата по време на сън.Висококачествен материал : Маска за очи с помощта на висококачествен трикотажен плат, фина работа, с много добро качество и дълъг експлоатационен срок.КОМФОРТНО УСЕЩАНЕ ПРИ ЧОРАП : Меко и адаптивен, той няма драскотина и не сдавливает кожата, така че е удобно за носене.ЛИПСАТА на НАТИСК : Очна чашка снабдени с меки поролоновыми наслоявания, които не сдавливают ушите, не се подхлъзна и не отваливаются. 1. Чувстваш КОМФОРТНО ЧОРАПИ : Мека и адаптируемая, тя не е драскотина и не сдавливает кожата, така че е удобно за носене.2. ЛИПСАТА на НАТИСК : Очна чашка снабдени с меки поролоновыми наслоявания, които не сдавливают ушите, не се подхлъзна и не отваливаются.3. ПОВЕЧЕ място : ви осигурява повече място за очите и липсата на усещания в очите или главата по време на сън. 4. Материал ПРЕМИУМ-клас : маска за очи с помощта на висококачествен трикотажен плат, фина работа, с много добро качество и дълъг експлоатационен срок. 5. ПОДОБРЯВА качеството на съня : Лека и преносима маска за сън-един добър помощник за премахване на умората и подобряване на качеството на съня. Параметри : Тип на продукта : маска за сън Материал : трикотажная плат Тегло : прибл. 215 г /7,6 унции Област на приложение : Подходящ за пътуване, променена работа, медитация, йога и т.н., Подходящи за различни случаи, като например в помещения, на открито и в къмпинга.Списък с пакети : 2 x гел 1 x Маска за сън (случаен цвят) 4 x тапи за уши 1 х Ръководство на английски език.

Основни характеристики

Item Type:
Sleep Mask
Material:
Knit Fabric
Weight:
Approx. 215g/7.6oz
Scope of Application:
Suitable for Travel, Shift Work, Meditation, Yoga, etc. Suitable for a Variety of Occasion, Such As Indoor, Outdoor and Camping.
Package List:
2 x Gel :
1 x Sleep Mask (Random Colour):
4 x Ear Plugs :
1 x English Manual:

Подобни продукти в категория