.

.

Alvinlite Държач За Сешоар, с монтиран на стената|ABS Държач За Сешоар Станция Аксесоари Органайзер|За Стайлинг на Коса В Банята Органайзер За Инструменти За Грижа За сеш

Alvinlite Държач За Сешоар, с монтиран на стената|ABS Държач За Сешоар Станция Аксесоари Органайзер|За Стайлинг на Коса

Оценка на посетителите:

BGN 7.03
Брой продукти
Налично за поръчка

Материал ABS, Поставка за съхранение на сешоар, изработен от качествен материал ABS, устойчива на ръжда, надраскване и промяна на цвета, устойчиви на висока температура.Подвижна едно парче притежателя го прави издръжлив и лесен за почистване.Компактен стенен държач за сешоар за съхранение на сешоар, маша и гребени, за да се спести място за вашите скринове, ще ви помогне да се насладите на удобен живот.Практично съхранение на Многофункционално съхранение, конструкцията на куката позволява да се поставят вещи от първа необходимост или други предмети.На дъното на кутията за съхранение има дренажни отвори, така че нещата са били сухи и гигиеничными.Лесен за инсталиране стикер, без следи, без пирони и пробиване, висока носеща способност, лесна инсталация, осигурява висока якост, без да вредят на стената.Инструмент за баня Гладка повърхност и заоблени ъгли, без всякаква острота, елегантен и модерен дизайн, го правят не само от организатора, но и по-добър за декорация на банята.Параметри Alvinlite : Тип на продукта : Държач за сешоар Материал : ABS Цвят : зелен + бял Размер продукти : около 24x11,5x10 см / 9,4x4,5x3,9 см Тегло : приблизително 364 г / 12,8 грама Тип на инсталация : лепило за засмукване Осъществяване Списък : 1 държач за сешоар за коса 1 стикер Забележка : 1. Моля, нека грешка в 1-2 инча поради ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Основни характеристики

Item Type:
Hair Dryer Holder
Material:
ABS
Color:
Green+White
Product Size:
Approx.24x11.5x10cm/9.4x4.5x3.9in
Weight:
Approx.364g/12.8oz
Installation Type:
Adhesive suction
Product Package List:
1xHair Dryer Holder 1xSticker
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real as standard. :

Подобни продукти в категория