.

.

DOITOOL Държач За Сешоар Монтиране на стена Метален Метален Държач За Сешоар Органайзер За Сешоар Държач За Сешоар монтиран на стената lcd Жично Сешоар Метална Поставк?

DOITOOL Държач За Сешоар Монтиране на стена Метален Метален Държач За Сешоар Органайзер За Сешоар Държач За Сешоар монтиран

Оценка на посетителите:

BGN 1.67
Брой продукти
Налично за поръчка

Стенни стойка за сешоара - конструкция за монтиране на стена, много удобно и рационално използване на пространството.Стенен органайзер за сешоара - идеалният подарък за ваши близки и приятели, който ще осигури по-голямо удобство в живота.Стенни кошница за съхранение на сешоар - Модерен дизайн с трайни пространствен алуминиев материал, лесен за инсталиране.Органайзер за инструменти за оформяне на косата - Стилен и съвременен дизайн го прави идеален за съхранение на предмети от домашния декор.за употреба в банята и на всяко друго място.Държач за пресата - Висококачествен и здрав алуминиев материал, осигуряващ естетичност и устойчивост.Стенни стойка за сешоара - конструкция за монтиране на стена, много удобно и рационално използване на пространството.Стенен органайзер за сешоара - идеалният подарък за ваши близки и приятели, който ще осигури по-голямо удобство в живота.Стенни кошница за съхранение на сешоар - Модерен дизайн с трайни пространствен алуминиев материал, лесен за инсталиране.Органайзер за инструменти за оформяне на косата - Стилен и съвременен дизайн го прави идеален за съхранение на предмети от домашния декор.за употреба в банята и на всяко друго място.Държач за пресата - Висококачествен и здрав алуминиев материал, осигуряващ естетичност и устойчивост.Пакетът включва 1 x Сешоар за коса Характеристики багажник - Цвят : черен. - Стилен, елегантен и модерен дизайн го прави идеален за съхранение на домашна украса.за употреба в банята и на всяко друго място. - Материал : космически алуминий. - Стенен монтаж дизайн, много удобно и рационално използване на пространството. - Размер : около 20,00 X15,00 X10,00 см/ 7,86 X5,89 X3,93 инча. - Висококачествен и издръжлив алуминиев космически материал, осигуряващ естетичност и устойчивост. - Използва се за бани и тоалетни, има носеща способност, е трайна и практични. - Това ще е добре да задържите вашия сешоар, които са много практични и издръжлив.Информация за стоките, Този лесен и практичен багажник за съхранение на сешоар е изработен от висококачествен алуминиев материал за трайно и дългосрочно използване. лесен за инсталиране, което, определено, максимално ще ви спести място.Този шкаф за сешоара може да използвате в гримерной, спалнята, банята, умывальне, фризьор и т.н.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория