.

.

Настолен Мини-Климатик, Мощен И Тих, Овлажнител за Въздух, хладен Въздух С Резервоар за Вода, Компактен Малък Вентилатор За Домашния офис, Зелен 16x16x16 см (6x6x6 инча)

Настолен Мини-Климатик, Мощен И Тих, Овлажнител за Въздух, хладен Въздух С Резервоар за Вода, Компактен Малък Вентилатор

Оценка на посетителите:

BGN 34.51
Брой продукти
Налично за поръчка

През този летен охлаждающем вентилатора се използва тиха конструкция, която е проектирана така, че да сверхшумной и осигури висок въздушен поток. по-добре да придружава вашата работа или сън, без да пречи на вас.Използвайки технология за изпаряване, той се превръща Обикновена студена вода чрез Специален филтър В Хладен, чист въздух, който ще се отпуснете вас, а също така ще запази прохладата в горещите лепкава нощ.Охлажда и овлажнява въздуха, подобряване на неговото качество, и Ви позволява да създадете Свой Собствен микроклимат.Работи до 8 часа с едно презареждане на Този мощен уред се измъква топъл въздух от помещението чрез един изпарителен филтър за вода, изпълвайки всяка стая хладен, чист комфортен въздух. просто налейте вода, поставете го във всеки стандартен контакт и се наслаждавайте!ЛЕК И УДОБЕН ЗА НОСЕНЕ.През този летен охлаждающем вентилатора се използва тиха конструкция, която е проектирана така, че да сверхшумной и осигури висок въздушен поток. по-добре да придружава вашата работа или сън, без да пречи на вас.Използвайки технология за изпаряване, той се превръща Обикновена студена вода чрез Специален филтър В Хладен, чист въздух, който ще се отпуснете вас, а също така ще запази прохладата в горещите лепкава нощ.Охлажда и овлажнява въздуха, подобряване на неговото качество, и Ви позволява да създадете Свой Собствен микроклимат.Работи до 8 часа с едно презареждане на Този мощен уред се измъква топъл въздух от помещението чрез един изпарителен филтър за вода, изпълвайки всяка стая хладен, чист комфортен въздух. просто налейте вода, поставете го във всеки стандартен контакт и се наслаждавайте!ЛЕК И УДОБЕН ЗА НОСЕНЕ.Нашият Малък Настолен вентилатор - Перфектен помощник за Вас Това лято.С функция за Пречистване сега Можете да се насладите на хладно, чист въздух Навсякъде.it Отлично подходящ за работни помещения, Ремаркета, Мазета, Лофтов, Гаражи, спортни зали и много други!характеристики : 1. силен вятър 2. Водоустойчив при движение 3. Много по-голям капацитет на резервоара 4. Материал-твърда. 5. компактен дизайн Внимателно поставени на бюрото си, на нощното шкафче или масичката за кафе, където да ви е нито отне! технически характеристики : заглавие : Охладител на въздуха Материал на продукта : ABS + PP Интерфейс захранване : Usbемкость на резервоара за вода : 380 млразмер на продукта : 16*16* 16 смупаковка включва : 1 х преносим вентилятор1 Х Usb кабел питания1 Х Ръководство за потребителя Сервизно обслужване : 1. Ние се стремим да предоставят качествени продукти и услуги на всички наши клиенти.2. ако по време на превоза на каквито и да е щети, ако можете да ни предоставите снимки на повредена стока, ние можем да замени или да ги безплатно. 3. ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща. нашият приятелски екип за обслужване на клиенти ще се свърже с вас в рамките на 12 часа.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория