.

.

N/A Стъклена Чаша Чаена Чаша Филтър За разделяне на вода За чай Чаена Чаша С Дървена дръжка Чаша за Чайна церемония Единния Зелен Чай Офис Домакинство (Цвят: B размер:

N/A Стъклена Чаша Чаена Чаша Филтър За разделяне на вода За чай Чаена Чаша С Дървена дръжка Чаша за Чайна церемония Единния

Оценка на посетителите:

BGN 8.64
Брой продукти
Налично за поръчка

Чаша с дръжка от черен орех, топлоизолация от изгаряния и за спестяване на труда, като эстетичная, така и практически.Утолщенное стъкло, устойчиво на студ и жега, издържа на разликата температури от 20°C до 130°C. Капакът чаша от масивна дървесина със стоманена облицовка.Стъклен филтър балон, бърза филтрация.Подходящ за приготвяне на чай и питейна вода, подходящи за дома, офиса и т.н. Стъкло с дръжка от черен орех, топлоизолация срещу изгаряния и за спестяване на труда, както естетически приятен, така и практически.Утолщенное стъкло, устойчиво на студ и жега, издържа на разликата температури от 20°C до 130°C. Капакът чаша от масивна дървесина със стоманена облицовка.Стъклен филтър балон, бърза филтрация.Подходящ за приготвяне на чай и питейна вода, подходящи за дома, офиса и т.н. Стъкло с дръжка от черен орех, топлоизолация срещу изгаряния и за спестяване на труда, естетическо и практично утолщенное стъкло, устойчиво на студ и жега, издържа на температурни разлики от 20 ° C до 130 ° C. Капакът чаша от масивно дърво със стоманени подплата, стъклен филтър балон, бърза филтрация е Подходящ за приготвяне на чай и питейна вода, подходящи за дома, офиса и т.н. Материал : стъкло, Размер : 10.1*12.7*8.3 Обемът на около 550 млупаковка включва : 1 * чаена чаша (други демонстрационни продукти не са включени).Моля, обърнете внимание : 1. Поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение от 2-3%, преди да заложите, моля, уверете се, че нямате нищо против.2. Цвят може да варира поради различните монитори, моля, обърнете се към самия продукт.Комплект стъклени кафеени чаши с двойни стени за еспресо с обем 17 мл.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория