.

.

Изработена по поръчка Бутилка за вода с Черно-Бели Краве Принтом от Неръждаема Стомана Вакуумно с Името на Персонализирана Спортна Бутилка с Изолация с Широка Дръ?

Изработена по поръчка Бутилка за вода с Черно-Бели Краве Принтом от Неръждаема Стомана Вакуумно с Името на Персонализирана

Оценка на посетителите:

BGN 3.33
Брой продукти
Налично за поръчка

【Размер на бутилки за вода】 Размер 11 * 3 инча, 600 мл / 24 грама.Това може да бъде спортна бутилка за вода, бутилка за пътуване, училище чаша за вода и т.н. 【Висококачествена неръждаема стомана】 Здрав интериор от неръждаема стомана, дългогодишна плат от неръждаема стомана засилват ефект на запазване на студ и на топлина.Благодарение на това вашата напитка може да остане на студено до 24 часа, а горещо - до 8 часа. 【Екологичен дизайн】 е Оборудван с тънки ивици, безопасен и нетоксичен, устойчива на високи температури и не деформируемой.Разширено позиции на дръжката, лесно се отстранява с два пръста, по-преносими. 【Лесна употреба】 Дизайн капачки за бутилки и сламки, складное съхранение, е удобно да се пие вода, чисто и хигиенично. 【ОФИЦИАЛНА гаранция】Ако имате някакви въпроси относно бутилки за вода, моля, не се колебайте да изпратите съобщение на продавача, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. 【Размер на бутилки за вода】 Размер 11 * 3 инча, 600 мл / 24 грама.Това може да бъде спортна бутилка за вода, бутилка за пътуване, училище чаша за вода и т.н. 【Висококачествена неръждаема стомана】 Здрав интериор от неръждаема стомана, дългогодишна плат от неръждаема стомана засилват ефект на запазване на студ и на топлина.Благодарение на това вашата напитка може да остане на студено до 24 часа, а горещо - до 8 часа. 【Екологичен дизайн】 е Оборудван с тънки ивици, безопасен и нетоксичен, устойчива на високи температури и не деформируемой.Разширено позиции на дръжката, лесно се отстранява с два пръста, по-преносими. 【Лесна употреба】 Дизайн капачки за бутилки и сламки, складное съхранение, е удобно да се пие вода, чисто и хигиенично. 【ОФИЦИАЛНА гаранция】Ако имате някакви въпроси относно бутилки за вода, моля, не се колебайте да изпратите съобщение на продавача, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Бутилка за вода Bolaz Голям капацитет - 600 мл / 24 грама, размер 11 * 3 инча.Висококачествена неръждаема стомана - Здрава вътрешна декорация от неръждаема стомана, дългогодишна плат от неръждаема стомана засилват ефект на запазване на студ и на топлина.Съхранявайте на горещо Добър подарък за Коледа/Ден на благодарността/рожден Ден.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория