.

.

Банер YaFeiDa Happy Engagement, Бъдещето на г-Н и г-жа Банер за Годеж, Булчински душ, Украса за парти на булката и младоженеца, Предварително Натянутый Знак (златен) (СКА-NB024)

Банер YaFeiDa Happy Engagement, Бъдещето на г-Н и г-жа Банер за Годеж, Булчински душ, Украса за парти на булката и младоженеца,

Оценка на посетителите:

BGN 2.33
Брой продукти
Налично за поръчка

? Специален дизайн : Този банер с блестящи букви идеален за забавно парти.Този банер ще се превърне в идеалното украшение, за да добавите радост и поздравят своите гости, на вашето парти. ?Материал : Изработен е от висококачествен материал с блестящи карти и е идеален за парти. ? Размер : дължина на въжето е 9,8 фута / 3 м. ? Качество : Красиви акценти със златен блясък се съчетават с надписи високо качество и определено ще привлече вниманието на вашите близки. ? Гаранция за 100% удовлетвореност – Благодарим за нашите продукти, ако по някаква причина сте недоволни от нашите празнични принадлежности, моля, свържете се с нас!Нашата услуга за поддръжка на клиенти е винаги готов да се погрижи за вас!. ?Търсите някакви украса за парти или бита?Тази флаговая табела със сигурност ще украсят вашата страна и дом!.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория