.

.

Lurrose Цвете Момиче Аксесоар за Коса 2 елемента Цвете Плюмерии Косата цвете плюмерии плажни щипки за коса на хавайските цветни щипки за коса-фиби Хавайски фиби за кос?

Lurrose Цвете Момиче Аксесоар за Коса 2 елемента Цвете Плюмерии Косата цвете плюмерии плажни щипки за коса на хавайските

Оценка на посетителите:

BGN 7.73
Брой продукти
Налично за поръчка

Шнола с плюмерией-не украсява косата на вашето бебе, но и му придава очарователен и мил темперамент.Цвете шнола за коса - Тези красиви фиби за коса, много ще се зарадват децата, и те могат да дарят на децата си.Сватбена шнола за коса - тя добре се държи на детски косата, без да уврежда ги и създава красива прическа.Сватбена шнола за коса - Тази красива заколку за коса лесно и удобно да се облича и да стреля, без да уврежда косата на детето.Сватбена шнола за коса - тези щипки за коса с шикозен дизайн от плюмерии са подходящи за всяка рокля и поводи.Списък на пакетите, 16 x фиби за коса Характеристики - Размер : 6.50 X2.00 X1.00 см / 2.55 X0.79 X0.39 инча - и луксозен дизайн в стил плюмерии, тези щипки за коса са подходящи за всяка рокля и поводи. - Цвят : розово-червено, виолетово-червено, лилаво, синьо Материал : Мека глина - Тази красива заколку за коса лесно и удобно да се облича и да стреля, без да уврежда косата на детето. - Не украсява косата на вашето бебе, но и му придава очарователен и мил темперамент. - Добре пазената на детски косата, без да уврежда ги и създава красива прическа. - Може да се използва като подарък за рожден ден, Коледа или Нова година вашите дъщери и племянницам.Описанието на Тези чудесни щипки за коса с плюмерией за коса ще направят вашето малко момиченце очарователна.Заколку за коса могат да се носят всеки ден, но също така се използва като реквизит за снимки.На външен вид тя може да се комбинира с детски дрехи за всеки повод, например, по време на партита, тържества, рождени дни и т.н.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория