.

.

STOBOK Office Декор 10 бр. Скоба за дома, Скъпа Скоба, Сувенири, Аксесоари и Мини-Аксесоари и Канцеларски щипки под формата на бележки, Ученици или Сладко Учители, Скрепка з?

STOBOK Office Декор 10 бр. Скоба за дома, Скъпа Скоба, Сувенири, Аксесоари и Мини-Аксесоари и Канцеларски щипки под формата

Оценка на посетителите:

BGN 3.89
Брой продукти
Налично за поръчка

МАГНИТНА СКРЕПКА ЗА ХАРТИЯ - проста по конструкция, но и изключително практични за използване, че ще ви осигури приятно преживяване употреба.ДЕКОРАТИВНИ КЛАМЕРИ ПАПКИ - Те могат да се използват за организиране на контролни работи, складове, документи, сметки, практични, vi, Малки кламери - Прекрасен дизайн, много атрактивни, могат да бъдат с албума за изрязване, хартия за писма, камък маркер.КЛАМЕРИ във ФОРМАТА НА ГЪБИ - многофункционални, с тях може да се подреждат и съхраняват на хартия, папки, документи, изпит на работа и други елементи.КАНЦЕЛАРСКИ материали - Изработени от трудна сплав, която осигурява тяхната издръжливост и практичност. игли.игли.Списък на опаковката 10 x кламери за хартия Характеристики - Те са с малки размери, удобни за съхранение, не заемат място и могат да бъдат поставени директно в чантата, в чекмеджето или канцелярский пакет със скоба за хартия. - Изработен е от сплав, не е лесен за производство, той може да осигури нейната устойчивост и практичност в офис аксесоарите. - Прекрасен дизайн, много атрактивен, може да се слее с вашия албум за изрезки, бележник, календар, притежатели на кламери за маркери. -Цвят : Розови метални кламери за хартия. - Най-добре е подходящ за организиране, управление или показване на вашите снимки, карти, указатели, хартия, рецепти за дома, офиса или училището чиновническа скрепке. - Панорама на подаръци-изненади, подаръци за рожден ден, подаръци за Свети Валентин, за учители, юноши или някой, кой ви не е безразличен, скрепка за маркиране на хартия. -Материал : Кламери от сплав бял цвят. -Размер : около 3,30 X2,00 X0,10 см /1,30 X0,79 X0,04 инча скрепка за лист хартия.Информация за стоки, Пистови кламери Това е един от най-добрите варианти за вас.креативна скрепка за хартия търсите професионален кламер за хартия?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален скрепка за хартия, трябва да отговарят на вашите нужди.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория