.

.

Преносим маточната фен Outway, Безлопастный на Шийката на вентилатор, персонален вентилатор без ръце, Двухрежимная Регулиране на вятъра, на 3 степени, акумулаторна ба?

Преносим маточната фен Outway, Безлопастный на Шийката на вентилатор, персонален вентилатор без ръце, Двухрежимная Регулиране

Оценка на посетителите:

BGN 10.66
Брой продукти
Налично за поръчка

Отнема 2-3 часа.Това може да е подарък за вашите близки и приятели.Сложете го направо на врата си, освободи ръцете си, да се сбогува с ръчни вентилатори. 【На вентилатора за охлаждане на 360 °】 Този безлопастной на шийката на фен оборудван с кръгови пускането на въздуха, а на острието турбовентилятора могат да създават околния се на 360 градуса хладен вятър. 【Супер време на автономна работа】 В шийната fan вградена батерия с голям капацитет за съхранение с капацитет от 4000 mah. 【Широко приложение】 Този портативен на шийката на вентилатора е много подходящ за спортове на открито, като катерене, ходене, колоездене, нощуване и за пътуване. 【Двоен режим и корекция на 3 кутия】Преносим шийката на вентилатора е с 2 режима на обдува. В воздуховодах се използва вътрешен турбинен вятър, който може значително да увеличи обема на въздуха и обдувать цялото лице, че може бързо да се охлади лицето, шията и тила.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория