.

.

Титуляр яка за кучета HMAXING Airtag, Водоустойчив Притежателя яка за кучета с въздушна биркой, име и адрес или телефонен номер може да запишете, Силикон Титуляр за яката ?

Титуляр яка за кучета HMAXING Airtag, Водоустойчив Притежателя яка за кучета с въздушна биркой, име и адрес или телефонен

Оценка на посетителите:

BGN 6.39
Брой продукти
Налично за поръчка

【СЪВМЕСТИМОСТ】Притежателя яка airtag за кучета, професионално разработен за Apple Air tags 2021. Можете да използвате го за яката за домашни любимци размер на 0,8-1,2 инча. 【Име и адрес могат да бъдат написани】 Можете да напишете име, адрес или номер за контакт от страна на хартия във вътрешността на притежателя на въздушна тагове за кучета.Това осигурява двойна защита на базата на тракера. 【Материал ПРЕМИУМ-клас】 е Изработен от екологично чист гъвкав силиконов материал, лесен за почистване и е водоустойчив. 【СВЕТИ В ТЪМНОТО】 Синьо и розово цветове могат да светят в тъмното след усвояване на всякакъв вид светлина. 【ПРОИЗХОД】Идентификационни етикети и аксесоари за греди Airtag можете да прикачите към вашия раница / чанта, колан старейшините, училищната чанта на детето, ошейникам за кучета / котки или на притежателите на електрически вериги за домашни любимци, ошейникам, шлейкам и поводкам и много други. 【СЪВМЕСТИМОСТ】Притежателя яка airtag за кучета, професионално разработен за Apple Air tags 2021. Можете да използвате го за яката за домашни любимци размер на 0,8-1,2 инча. 【Име и адрес могат да бъдат написани】 Можете да напишете име, адрес или номер за контакт от страна на хартия във вътрешността на притежателя на въздушна тагове за кучета.Това осигурява двойна защита на базата на тракера. 【Материал ПРЕМИУМ-клас】 е Изработен от екологично чист гъвкав силиконов материал, лесен за почистване и е водоустойчив. 【СВЕТИ В ТЪМНОТО】 Синьо и розово цветове могат да светят в тъмното след усвояване на всякакъв вид светлина. 【ПРОИЗХОД】Идентификационни етикети и аксесоари за греди Airtag можете да прикачите към вашия раница / чанта, колан старейшините, училищната чанта на детето, ошейникам за кучета / котки или на притежателите на електрически вериги за домашни любимци, ошейникам, шлейкам и поводкам и много други.Този държач за въздушна тагове за яка за кучета с имената на карта вътре, където можете да оставите своето име, адрес и номер за контакт за двойна защита за вашите сладки домашни любимци.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория