.

.

MoeLoli Yunjin Cosplay Перука за Genshin на Въздействието на Преки Тъмно Лилаво, Перуки, с коса, Костюм, Перука за Хелоуин Перука (Юн Джин)

MoeLoli Yunjin Cosplay Перука за Genshin на Въздействието на Преки Тъмно Лилаво, Перуки, с коса, Костюм, Перука за Хелоуин

Оценка на посетителите:

BGN 9.59
Брой продукти
Налично за поръчка

Характер : Юн Джин от играта Genshin Impact.Материал : За производство на перуки ние използваме висококачествено синтетично термостойкое влакна и розова вътрешна мрежа.Това влакно е с висока температурна устойчивост до 356 ° C. Размер на обиколката на главата : около 20 "- 23", обхват на регулиране на тази перука е 1 "-4". подходящ за повечето хора.Текстура : Този перука меки и удобни, изглежда естествено и естествено.Използвайте вътрешната мрежа от рози, за да направите тази перука дышащим.Пратката включва : 1 перука и 1 шапка за перука.Причина : може да се използва за костюм за Хелоуин, парти, cosplay, преобличане, друг забавно прекарване и други случаи.Спецификация на Продукта : Перука, за cosplay Юн Джин Дължина на перука : 32 инча тегло : 0,99 лири Обиколката на главата : около 20 "- 23", пребройте ръчно.Материал : высокотемпературное влакна температурен Диапазон : по-долу 356 ° c. Пратката включва : 1 перука и 1 шапка за перука Като носи 1. Първо оформете косата си. 2. Внимателно обвийте решетка около врата. 3. След това издърпайте решетката за косата отпред на главата, за да харнет е напълно опъната. 4. Уверете се, че цялата коса е покрита, след това сложете перука. 5. Регулиране на височината на подстригване и перука и бретон в съответствие с вашите нужди.Как да си мият 1. Използвайте специална четка за коса за приглаживания на косата.Моля, обърнете внимание, че къдрава коса най-добре е приглаживать ръчно. 2. Накиснете перука в студена вода за 5-10 минути.Времето не трябва да бъде прекалено голяма, в противен случай косата ще падне.Не забравяйте да се изпират на ръка. 3. Поставете напоена перука, на специална стойка, а след това поставете го в купа с вода.Температурата на водата не трябва да е над 30 градуса по Целзий.Добавете във водата малко шампоан и се разбърква добре. 4. Леко разтрийте ръце, не грабнете силно, иначе ще падне на косата. 5. Отново измийте добре в купа с чиста вода. 6. Извадете перука от вода, подсушете го с кърпа и поставете на поставка за естественото изсушаване на сянка. 7. Погрижете се за перука, след като той изсъхне, и да го съхранявате в пакет с добра пропускливост на въздуха.Забележка : 1. Цвят на предмета може да се различават леко от снимките, поради разликата в изображението. 2. Поради транспортиране на големи разстояния перука, може помяться и малко да се объркате, че е нормално.Ако това се случи, просто постепенно срешете перуката отдолу нагоре.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория